Facebook Pixel Η στρίπερ φόβος και τρόμος της Φλόριντα
Life
| 2011-08-11 23:15:00

Η στρίπερ φόβος και τρόμος της Φλόριντα

Η στρίπερ φόβος και τρόμος της Φλόριντα

Τον φόβο και τον τρόμο σπέρνει μια 26χρονη στρίπερ στην Φλόριντα, η οποία μαζί με την οικογενειακή συμμορία της, ληστεύει τράπεζες κλέβει αυτοκίνητα και ανοίγει πυρ εναντίον όποιου προσπαθήσει να τη σταματήσει.

Στο κυνήγι της 26χρονης Λι Γκρέις Ντάγκερτι και των δύο αδερφών της, του 21χρονου Ράιαν και του ετεροθαλούς Ντίλαν Ντάγκερτι-Στάνλεϊ, βρίσκεται ήδη το FBI, ενώ και η ίδια η μητέρα τους, τους παρακαλάει να παραδοθούν.

«Το μόνο ασφαλές, το μόνο καλό που μπορείτε να κάνετε είναι να παραδοθείτε. Μόνο εγώ ξέρω πόσοι καλοί άνθρωποι είστε κατά βάθος. Σας παρακαλώ, αποδείξτε μου ότι έχω δίκιο. Σας αγαπώ», είπε με δάκρυα στα μάτια η ηλικιωμένη γυναίκα.

Τα τρία αδέρφια καταζητούνται εδώ και μία εβδομάδα. Η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει για την αστυνομία ήταν ότι άνοιξαν πυρ εναντίον του περιπολικού που τους καταδίωκε, σκάζοντας τα λάστιχά του. Λίγο αργότερα την ίδια μέρα, φορώντας κουκούλες και κρατώντας όπλα, λήστεψαν τράπεζα της πόλης Τζόρτζια.

Αφίσες με τα πρόσωπά τους έχουν τοιχοκολληθεί σε όλα τα κεντρικά σημεία της Φλόριντα, με την ελπίδα ότι κάποιος θα τους αναγνωρίσει και θα ενημερώσει τις αρχές. Τόσο η Λι Γκρέις όσο και ο Ράιαν καταζητούνται από την αστυνομία της Φλόριντα και επειδή έχουν παραβιάσει τους όρους επιτήρησής τους.

Εκείνη είχε συλληφθεί τον Μάιο για εγκατάλειψη θύματος σε τροχαίο, ενώ ο αδερφός της καταδικάστηκε μόλις την 1η Αυγούστου σε δώδεκα χρόνια επιτήρησης επειδή έστελνε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου σε 11χρονο κορίτσι μέσω του MySpace.

Πηγή: espressonews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags