Από την παρουσίαση των αγώνων του Μουντιάλ στο Κατάρ µέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, τις συνεντεύξεις µε κορυφαίες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες (όπως ο Ζοζέ Μουρίνιο) για την Cosmote TV και την εξαιρετική παρουσία ως ρεπόρτερ στα γήπεδα και παρουσίαση εκπομπών, βρέθηκε παράλληλα στο πλευρό του… Στέφανου Κασσελάκη.

Ελάχιστοι γνώριζαν για την Έλενα Παπαδόπουλου ότι από τον Μάρτιο ήταν καθημερινά στην Κουµουνδούρου έχοντας ως αποστολή την ενημέρωση των δηµοσιογράφων για το κοινοβουλευτικό έργο του ΣΥΡΙΖΑ. Και η αθλητική δημοσιογράφος, που έχει ολοκληρώνει και νομικές σπουδές, τα πήγε περίφημα εξ όσων γνωρίζουμε και εξ όσων αναγνωρίζουν σύσσωμοι οι ρεπόρτερ του κόμματος.

Ωστόσο τα τελευταία 24ωρα στον ΣΥΡΙΖΑ επικρατεί το «ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα»: μετά την έκπτωση Κασσελάκη από την προεδρία, η ομάδα επικοινωνίας του υποχρεώθηκε να παραιτηθεί και να αποχωρήσει: από τον διευθυντή του γραφείου Τύπου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Μπάμπη Παπαδάκη, και την επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του κόμματος, Ευγενία Κουντούρη, έως την εκπροσώπο Τύπου του κόμματος, Βούλα Κεχαγιά. Μαζί τους αποχώρησε και η Παπαδοπούλου.

Ευλόγως, όλη η ομάδα αναμένει τις εσωκομματικές και τυχόν νέα επικράτηση του Κασσελάκη θα τους επαναφέρει, πιθανότατα όλους, στα πόστα τους…

Πηγή: dailymedia.com.gr