Η τραγουδίστρια Οριάνα Σαμπατίνι και σύζυγός του ποδοσφαιριστή, Πάουλο Ντιμπάλα μοιράστηκε την αγάπη της για την θανατοπραξία (τεχνική προσωρινής διατήρησης πτωμάτων) και την υποστήριξη που προσφέρει ο Αργεντινός επιθετικός.

Η Οριάνα εξομολογήθηκε σε ένα podcast το πάθος της για την θανατοπραξία και θυμήθηκε ένα σκηνικό για το περίεργο χόμπι της.

«Ο Ντάνιελ, ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών, με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει «Όρι, τώρα φτάνει ένα πτώμα σε μισή ώρα. . Είστε έτοιμοι να έρθετε;" Και φυσικά είπα ναι, ήταν 10 το βράδυ, είχα ήδη δειπνήσει, δεν είχα τίποτα άλλο να κάνω. Υπήρχε ένα παιχνίδι Βραζιλίας και δεν ξέρω ποιος, ο Πάουλο ήταν εκεί. «Να το δω με τον πατέρα μου και θα είχα μείνει εκεί, είπα, θα κάνω κάτι χρήσιμο, θα πάω στο γραφείο τελετών».

"Προφανώς όταν το λέω στο δείπνο, όλοι λένε "ωχ όχι, είναι πολύ κακό, φεύγεις..." Ρώτησα αν ήθελε κανείς να με συνοδεύσει και μετά ενδιαφέρθηκαν όλοι, γιατί προφανώς όλοι θέλουν να κουτσομπολεύουν. Λοιπόν, στο τέλος ο Πάουλο με συνόδευσε και μου είπε "μην ανησυχείς, θα μείνω εκεί στο γραφείο κηδειών", είπε η Σαμπατίνι, ειδικός στη συντήρηση και προετοιμασία σωμάτων για κηδείες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ORIANA (@orianasabatini)

Η Οριάνα έχει σπουδάσει σειρές θανατοπρακτικής και τόνισε πως: "από μικρή μου τράβηξε την προσοχή ο θάνατος. Ήμουν πάντα πολύ περίεργη. Σε αυτό το θέμα να πάω να ζήσω στο εξωτερικό και να σκεφτώ τι να κάνω με τη ζωή μου, η πιθανότητα της μελέτης προκύπτει η θανατοπραξία».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ORIANA (@orianasabatini)