Ο αρχηγός του συλλόγου της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Ανέλ Αχμέντχοντζιτς, αποχώρησε από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη μετά από δημόσια συζήτηση με τον πατέρα του.

Ο 25χρονος παίκτης δήλωσε ότι έκανε αυτό το δραστικό βήμα με λύπη, αλλά ήταν απαραίτητο μετά από δημόσια συζήτηση στην οποία ο πατέρας του, Μιρσάντ, είχε αναφερθεί ότι η σύζυγος του ποδοσφαιριστή, Μαριγιάνα, του έκανε μαύρη μαγεία.

Ο παίκτης τόνισε ότι οι τραυματισμοί τον ώθησαν να πάρει αυτή την απόφαση να αποσυρθεί από την εθνική ομάδα σε νεαρή ηλικία, επικαλούμενος λάθος ιατρική περίθαλψη εκεί, ή ακόμα και προσβολές στα κοινωνικά δίκτυα. Ενώ ο πατέρας του επέμενε δημόσια ότι δεν τον θεωρούσε πλέον γιο του και ότι πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από τη Βοσνία έπειτα από ώθηση από κακούς ανθρώπους.

«Η γυναίκα μου είναι υπέροχη»

Ο παίκτης εξέδωσε δήλωση που μετέδωσε η τηλεόραση N1 στη Βοσνία, ξεκαθαρίζοντας τη θέση του.

«Το μόνο πράγμα που θέλει κανείς από τον πατέρα του είναι υποστήριξη και περηφάνια. Δυστυχώς, πήρα πολύ λίγα από αυτό. Αυτό που έπαιρνα τις περισσότερες φορές ήταν χειραγώγηση, ψέματα, εξαπάτηση και σχεδόν καθημερινή παρενόχληση. Αυτός είναι ο τύπος του άντρα που δείχνει τη δύναμή του στις γυναίκες, αλλά δεν είχε ποτέ το θάρρος να αντισταθεί σε άλλον άντρα.

Οπότε, όταν λέει ότι δεν νοιάζομαι για τους γονείς μου, είναι εντελώς ψέμα. Αυτός δεν είναι άντρας. Κυνηγάει τους ανθρώπους που νοιάζομαι όποτε υπάρχει πρόβλημα. Έκανε τρομερά πράγματα σε ανθρώπους που αγαπώ, αλλά δεν θέλω να μιλήσω γι' αυτό εδώ.

Το να πει ότι η γυναίκα μου μου έκανε μαύρη μαγεία είναι πολύ προσβλητικό για μένα και ειδικά για τη γυναίκα μου γιατί είναι υπέροχη. Είναι πολύ δύσκολο να βρεις μια γυναίκα που θα σε φροντίζει όπως εκείνη και είμαι πολύ τυχερός που ο γιος μου έχει μια τόσο υπέροχη μητέρα. Και μετά να πεις ότι δεν με αφήνεις να πάω στους αγώνες της εθνικής; Είναι αστείο», ανέφερε η δήλωση του ποδοσφαιριστή κατά του πατέρα του.