Facebook Pixel Μάκης Τριανταφυλλόπουλος - Σπαρτιάτες: Σάλος με Τριανταφυλλόπουλο - Δημοσίευσε γυμνές φωτογραφίες για τους Σπαρτιάτες - "Ντροπή σου Μάκη"!
Life
| 2023-06-26 09:00:00

Σάλος με Τριανταφυλλόπουλο - Δημοσίευσε γυμνές φωτογραφίες για τους "Σπαρτιάτες" - "Ντροπή σου Μάκη"!

Sportdog Team
Σάλος με Τριανταφυλλόπουλο - Δημοσίευσε γυμνές φωτογραφίες για τους "Σπαρτιάτες" - "Ντροπή σου Μάκη"!

Το ποστάρισμά του μετά το αποτέλεσμα των εκλογών, προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στα social media. Δείτε τι ανέβασε και κάποια σχόλια…

Μετά την απόφαση του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου να επιτρέψει τη συμμετοχή στις εκλογές του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη, εκείνος αποφάσισε να εκφράσει δημόσια της στήριξή του στις σημερινές επαναληπτικές εκλογές, στον νέο εκφραστή της ακροδεξιάς ιδεολογίας της Χρυσής Αυγής, τους… Σπαρτιάτες. 

Οι Σπαρτιάτες αυτοχαρακτηρίζονται ως ελληνικό εθνικιστικό κόμμα, που ιδρύθηκε το 2017. Ιδρυτής και πρόεδρος του κόμματος είναι ο Βασίλης Στίγκας. 

Το κόμμα χαρακτηρίζεται ως εθνικιστικό και συντηρητικό, τοποθετούμενο στην άκρα δεξιά του πολιτικού φάσματος, με τη ρητορική του να χαρακτηρίζεται ως «υπερεθνικιστική» και «υπερσυντηρητική».

Υπερασπίζεται τη «λαϊκή πατριωτική δεξιά και το τρίπτυχο «πατρίς - θρησκεία - οικογένεια». Οι Σπαρτιάτες θεωρούν ότι οι παραδόσεις του ελληνισμού λείπουν σήμερα από τη δημόσια ζωή και αυτοχαρακτηρίζονται ως «ο σιδηρούς βραχίονας και το πραγματικό ανάχωμα που θα ανακόψει τον κατήφορο και το ξεπούλημα της Ελλάδας και των Ελλήνων».

Σε κάθε νομό της χώρας οι Σπαρτιάτες έχουν έναν υποψήφιο. Στη Λακωνία με έδρα την Σπάρτη υποψήφιος βουλευτής είναι ο Παναγιώτης Μπεμπέτσος.

Σε γενικές γραμμές, η ρητορική του κόμματος εξαντλείται στο «ξεπούλημα της Μακεδονίας», στους «προδότες πολιτικού»" και τους «λαθροεισβολεί».

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος πάντως, σχολιάζοντας το… ρόστερ του κόμματος (που σας παρουσίασε χθες το Sportdog.gr με τίτλο: Ποιοι είναι οι... ακρο-Σπαρτιάτες! Ευλογίες Κασιδιάρη και μοντέλα από GNTM - Προφητεία παράγοντα του Άρη (Vid)), έδωσε μία διαφορετική εξήγηση για τους λόγους που μπήκε στη Βουλή!

Με χιούμορ ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία κι έγινε χαμός στα σχόλια…

Ράνια Τζίμα: "Να ακούμε αρχηγό κόμματος να ευχαριστεί καταδικασμένο για εγκληματική οργάνωση... Περαστικά μας"

Ράνια Τζίμα: Στην επόμενη οκτακομματική Βουλή, στην οποία αναμένεται να μπει και το κόμμα «Σπαρτιάτες» του Βασίλη Στίγκα, αλλά και στις δηλώσεις του ίδιου του αρχηγού που «ευχαρίστησε για τη βοήθεια» τον καταδικασμένο υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής και νεοναζί, Ηλία Κασιδιάρη, αναφέρθηκε η δημοσιογράφος Ράνια Τζίμα.

«Μείζον πρόβλημα να ακούμε αρχηγό κόμματος που μόλις μπήκε στη Βουλή, να ευχαριστεί καταδικασμένο για εγκληματική οργάνωση και φυλακισμένο για τη συνεισφορά του στην είσοδο του κόμματος στο Κοινοβούλιο. Περαστικά μας και θα πρέπει να το υποστούμε αυτό από αύριο» σημείωσε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος για την είσοδο του ακροδεξιού μορφώματος στη Βουλή.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags