Facebook Pixel Μάκης Τριανταφυλλόπουλος - ΣΥΡΙΖΑ: Η πρώτη πρόβλεψη Τριανταφυλλόπουλου μετά την εκλογή Κασσελάκη - "Με εντολή Τσίπρα, τέλος ο ΣΥΡΙΖΑ…"
Life
| 2023-09-25 09:20:00

Η πρώτη πρόβλεψη Τριανταφυλλόπουλου μετά την εκλογή Κασσελάκη - "Με εντολή Τσίπρα, τέλος ο ΣΥΡΙΖΑ…"

Sportdog Team
Η πρώτη πρόβλεψη Τριανταφυλλόπουλου μετά την εκλογή Κασσελάκη - "Με εντολή Τσίπρα, τέλος ο ΣΥΡΙΖΑ…"

Ποια θα είναι η επόμενη ημέρα στην Ελλάδα και τι θα αλλάξει στην πολιτική σκηνή της χώρας; Ο γνωστός δημοσιογράφος καταθέτη την άποψή του και προκαλεί αντιδράσεις!

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς, όπως ανακοίνωσε ο επίκεφαλής της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Δρόσος, απέσπασε στον β΄ γύρο των εσωκομματικών εκλογών, το 56,69% έναντι 43,31% % της Έφης Αχτσιόγλου.

Όπως επίσης έγινε γνωστό ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε τηλεφωνικά τόσο με τον Στ. Κασσελάκη όσο και με την Ε.  Αχτσιόγλου, ενώ με τον κ.  Κασσελάκη επικοινώνησε και ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Φάμελλος.   

«Σήμερα το φως κέρδισε», τόνισε αρχικά ο νέος πρόεδρος, ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε τους πάντες για τον ενθουσιασμό, ενώ προέτρεψε τους παρευρισκόμενους να μην σπρώχνονται. «Η σκέψη μου είναι με τους πληγέντες στη Θεσσαλία», συνέχισε, λέγοντας πως περιμένει η πολιτεία να στηρίξει τους πλημμυροπαθείς όπως πρέπει. Έπειτα ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους του, που «παρά τις δυσκολίες, μπήκαν στις ουρές και απέδειξαν πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ για να μείνει εδώ».

Ευχαριστώντας τους εθελοντές της καμπάνιας του, είπε πως «χωρίς εκείνους δε θα ήταν σήμερα εδώ», ενώ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τα 30 μέλη της Κ.Ε. που με τη βοήθειά τους, «βρέθηκε απέναντι στον λαό».

 

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος πάντως, προέβλεψε ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη, που έγινε με τη... βοήθεια του Αλέξη Τσίπρα, θα είναι και το "τέλος" του ΣΥΡΙΖΑ!

Ιδού τι έγραψε:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags