Το θέμα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και το δικαίωμά τους στην τεκνοθεσία σχολίασε ο Ηλίας Παπανικολάου. Κατά την προσφιλή συνήθειά του, στην αποφώνηση της εκπομπής Leaders, τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024, ο διευθυντής σύνταξης του δελτίου ειδήσεων του STAR, σχολίασε καυστικά το ζήτημα για το νομοσχέδιο που έχει διχάσει τον πολιτικό κόσμο και την κοινωνία και δημιουργεί κυβερνητική ανασφάλεια. Κοινώς ο έμπειρος δημοσιογράφος πήρε στο ψιλό και τρόλαρε, δείχνοντας ξεκάθαρα την αντίθεσή του σε ένα θέμα, για το οποίο έχει αναφερθεί και στο παρελθόν.

Ο Παπανικολάου, με τον ρητορικό τρόπο που τον διακρίνει, έριξε τα βέλη του και έστειλε το μήνυμα, ότι η παραδοσιακή ελληνική οικογένεια θα αντέξει…

Δείτε την αποφώνησή του:

«Πιστεύω, ότι μπροστά σε όλο αυτό το woke κίνημα και ατζέντα, ορθώνεται το ανάστημα κάποιου ογκόλιθου. Απέναντί τους είναι ο Μάικ Τάισον των θεσμών. Ο Μάικ Τάισον των θεσμών είναι η ελληνική οικογένεια. Η ελληνική οικογένεια μπορεί να σας στείλει αδιάβαστο με ένα κροσέ. Η ελληνική οικογένεια έχει ανταποκριθεί σε πανδημίες, πολέμους, οικονομικές κρίσεις, μεταναστεύσεις, κρίσεις παντός είδους. Η ελληνική οικογένεια σαν ένας βαρέων βαρών πυγμάχος έχει επικρατήσει, έχει κυριαρχήσει. Δεν θα μασήσει τώρα στους δικαιωματιστές. Οπότε ψυχραιμία.

Αφήστε τους να ψωνίζουν μπιμπερό και πάνες, να κινηθεί και η οικονομία. Και στο φινάλε, να ξέρετε εσείς κύριοι που θέλετε να υιοθετήσετε παιδιά, σε εμάς που κάναμε την επιλογή, να κάνουμε δικά μας. Τώρα δεν έχει Μύκονο και πάρτι all night long. Το παιδί κλαίει, θέλει φαγητό, πάνες, φροντίδα, σχολεία μετά φροντιστήρια. Με το μεταχειρισμένο Polo θα γυρνάτε. Δεν είναι τόσο απλά. Η πατρότητα και η μητρότητα δεν είναι ένα κουμπί, το πατάς και γίνεται. Δεν είναι το νέο iPhone. Οπότε νομίζω, ότι σιγά σιγά θα ξεφτίσει αυτή η μόδα και θα πάμε σε κάτι άλλο», ανέφερε ο Ηλίας Παπανικολάου. 

Δείτε όλη την εκπομπή Leaders: