Facebook Pixel Leaders: Κάλεσμα σε εγρήγορση από Παπανικολάου!
Life
| 2024-02-20 13:30:00

Κάλεσμα σε εγρήγορση από Παπανικολάου! Οι Τούρκοι ετοιμάζονται να μας την… κάνουν (ΒΙΝΤΕΟ)

του Γεωπόλδου
Κάλεσμα σε εγρήγορση από Παπανικολάου! Οι Τούρκοι ετοιμάζονται να μας την… κάνουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Όσοι ανακουφίστηκαν με την υπογραφή της Διακήρυξης των Αθηνών θα πρέπει να αναθεωρήσουν…

Σε εγρήγορση κάλεσε ο Ηλίας Παπανικολάου όσους από τους Έλληνες δεν… ανακουφίστηκαν με την υπογραφή της Διακήρυξης των Αθηνών. Κατά την προσφιλή του συνήθεια, στην αποφώνηση της εκπομπής Leader, ο διευθυντής σύνταξης του δελτίου ειδήσεων του Star υποστήριξε, λαϊκά, ότι οι Τούρκοι προσπαθούν να κλείσουν όλες τις εκκρεμότητες, να εξοπλιστούν και να μας επιτεθούν.

«Με απασχολούν δύο λέξεις που βγαίνουν από το πάμπλουτο ελληνικό λεξιλόγιο. Είναι οι λέξεις αδημονία και ανακούφιση. Μετά τη διακήρυξη των Αθηνών, Τουρκία και Ελλάδα κατακλύζονται από αυτές τις λέξεις. Οι Τούρκοι όμως έχουν μία τεράστια αδημονία, να λύσουν τα προβλήματά τους με τους Αμερικανούς, να εξοπλιστούν και πάλι. Είναι έτοιμοι με το μαχαίρι στα δόντια, να την ξανακάνουν, να βρούνε την αδυναμία μας να μας επιτεθούν με τον τρόπο τους. Εμείς από την άλλη αντιμετωπίσαμε τη διακήρυξη των Αθηνών με τη λέξη ανακούφιση. Να τελειώνουμε, να σταματήσουν οι υπερπτήσεις, να μετρήσουμε αντίστροφα για το καλοκαίρι. Να μετρήσουμε πόσα τριήμερα έχει η χρονιά, να πάμε τα μπάνια μας, τις διακοπές μας.

Με αυτό το μυαλό δεν πάμε πουθενά. Μείναμε λιγοστοί. Θα θέλαμε αυτές οι λέξεις να είναι ανάποδα. Θα θέλαμε εμείς ο λαός να αδημονούμε, να πάρουμε πίσω την Αγιά Σοφιά, έστω ως χριστιανική εκκλησία, να αδημονούμε να φύγουν οι Τούρκοι από την Κύπρο, να ασκήσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα επεκτείνοντας τα χωρικά ύδατα στα 12 χωρικά ν.μ. Θα θέλαμε πολύ να βλέπαμε πολύ τους Τούρκους ανακουφισμένους που τους προσπερνά η ελληνική απειλή. Ξέρω, ότι είμαστε λιγότεροι, απ’ όσους θέλουν την ησυχία τους. Πιστέψε με, δεν κάνουμε τίποτα, αν δεν είμαστε σε εγρήγορση. Μην έχετε καμία αμφιβολία. Οι Τούρκοι ετοιμάζονται να μας την κάνουν», ανέφερε ο Ηλίας Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags