Facebook Pixel Η μέρα που ξεκίνησε η μεγάλη περιπέτεια της Ελλάδας
Life
| 2024-04-24 02:31:00

Η μέρα που ξεκίνησε η μεγάλη περιπέτεια της Ελλάδας

Sportdog Team
Η μέρα που ξεκίνησε η μεγάλη περιπέτεια της Ελλάδας

Όλοι θυμόμαστε αυτή τη μέρα γιατί υπήρξε η αφετηρία της ελληνικής περιπέτειας, μίας περιπέτειας που άλλαξε μέχρι σήμερα τη ζωή των Ελλήνων, όταν τα μνημόνια μπήκαν στη ζωή μας.

Θα μπορούσε κανείς να θεωρήσει ότι σήμερα είναι μία «μαύρη» επέτειος για τους Έλληνες, γιατί πρόκειται για μία επέτειο που τις επιπτώσεις της τις βιώνουμε ακόμη και δεν αποτελεί την καλύτερη ανάμνηση για τους Νεοέλληνες που είδαν τα όνειρά τους να γκρεμίζονται. Το βίντεο από το Καστελόριζο με «πρωταγωνιστή» τον Γιώργο Παπανδρέου προμήνυε ότι η Ελλάδα θα έβγαινε εκτός χαρτογραφημένων νερών, έπλεε πλέον στο κενό και την ανασφάλεια.

Ο τότε πρωθυπουργός ανήγγειλε ότι προ του κινδύνου άμεσης χρεοκοπίας της χώρας προσφεύγει στον μηχανισμό στήριξης που είχε συγκροτηθεί από την Ε.Ε. για να αντιμετωπίσει προβλήματα, όπως την ελληνική χρεοκοπία ουσιαστικά, την στιγμή μάλιστα που είχαμε πιστέψει ότι «λεφτά υπάρχουν». Η αναγγελία αυτή σηματοδοτούσε την πρώτη συμμετοχή του ΔΝΤ σε πρόγραμμα χρηματοδότησης χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ... ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 23η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ NEWPOST.GR

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags