Facebook Pixel Απίστευτο! Κόρη πρώην Έλληνα ποδοσφαιριστή προκαλεί... πανικό στην Eurovision (ΦΩΤΟ)
Life
| 2021-05-21 23:24:00

Απίστευτο! Κόρη πρώην Έλληνα ποδοσφαιριστή προκαλεί... πανικό στην Eurovision (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απίστευτο! Κόρη πρώην Έλληνα ποδοσφαιριστή προκαλεί... πανικό στην Eurovision (ΦΩΤΟ)

Είναι γνωστό ότι το Σάββατο εκτός από την "μάχη" μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για το κύπελλο είναι και ο τελικός της Eurovision. Αυτό όμως που δεν ήταν γνωστό είναι το γεγονός ότι ανάμεσα σε αυτούς που διαγωνιστούν είναι η κόρη ενός πασίγνωστου Έλληνα παλαίμαχου ποδοσφαιριστή που έχει γράψει... ιστορία

Παρασκευή Καραταΐδου: Φαίνεται ότι το Σάββατο (22/5) ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας και αυτός της Eurovision θα έχουν ένα... κοινό. Αυτό δεν είναι άλλο από την παρουσία της κόρης του παλαίμαχου άσου του Ολυμπιακού Κυριάκου Καραταΐδη, Παρασκευής, στη μεγάλη μουσική διοργάνωση μιας και θα είναι στην ομάδα χορευτών της Έλενας Τσαγκρινού, που συμμετέχει με την Κύπρο με το τραγούδι El Diablo.

Η παρουσία της εκεί μόνο τυχαία δεν είναι καθώς όπως έχει αναφέρει η ίδια έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, όπως η Ελένη Φουρέιρα και η Έλενα Παπαρίζου. Η Παρασκευή Καραταΐδη έχει ζήσει αρκετά χρόνια στην Νέα Υόρκη κάνοντας πολλές συνεργασίες και πλέον μπορεί να κατακτήσει και την κορυφή της Ευρώπης καθώς η Κύπρος θεωρείται από τα φαβορί της διοργάνωσης.

 

​ 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags