Η ηθοποιός δημοσίευσε πρόσφατα στο Instagram μια φωτογραφία με την κόρη της, όπου φαίνονται να απολαμβάνουν τις διακοπές τους με φόντο το μαγευτικό τοπίο του νησιού.

Μητέρα και κόρη σε απόλυτη αρμονία

Στη φωτογραφία, η Ζέτα Δούκα και η κόρη της φορούν συντονισμένα μαγιό με τροπικά σχέδια, αποπνέοντας χαρά και ευτυχία. Η Δούκα, με το χαρακτηριστικό της χαμόγελο και την αθλητική της εμφάνιση, δείχνει να απολαμβάνει κάθε στιγμή με την κόρη της. Το μαγευτικό τοπίο της Αστυπάλαιας, με τα καταγάλανα νερά και τα λευκά σπίτια, προσθέτει στην ομορφιά της στιγμής.

Στην ηλικία των 51 ετών, η Ζέτα Δούκα συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τη φυσική της κατάσταση και την ενέργειά της. Η ηθοποιός είναι γνωστή για την αγάπη της για την άσκηση και την υγιεινή διατροφή, κάτι που αντικατοπτρίζεται στην εξωτερική της εμφάνιση.

Στη φωτογραφία, η αθλητική της κορμοστασιά και το γεμάτο ζωντάνια βλέμμα της μαρτυρούν την αφοσίωσή της σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Μαγευτική Αστυπάλαια!

Η Αστυπάλαια, γνωστή και ως “πεταλούδα του Αιγαίου”, αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν ηρεμία και φυσική ομορφιά. Το νησί προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διακοπών, με τις πανέμορφες παραλίες του, τα γραφικά σοκάκια και την πλούσια ιστορία του. Η φωτογραφία της Ζέτας Δούκα και της κόρης της στο μπαλκόνι με θέα τη θάλασσα και τα παραδοσιακά λευκά σπίτια είναι η απόλυτη έκφραση της καλοκαιρινής απόδρασης στην Ελλάδα.

Η Ζέτα Δούκα είναι ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα και συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και τις διακοπές της με τους ακολούθους της. Οι φωτογραφίες της εκπέμπουν θετική ενέργεια και αισιοδοξία, και αυτή η τελευταία δημοσίευση από την Αστυπάλαια δεν αποτελεί εξαίρεση. Οι θαυμαστές της δεν αργούν να εκφράσουν τον ενθουσιασμό τους και τα θετικά σχόλιά τους κάτω από την ανάρτηση.

Πηγή: Koolnews.gr