Σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί, η Μαρία Κωνσταντάκη μίλησε στο Γρηγόρη Αρναούτογλου για διάφορες προσωπικές της στιγμές, αποκαλύπτοντας πτυχές της ζωής της που μέχρι τώρα ήταν άγνωστες στο κοινό.

Η δημοφιλής ηθοποιός παραδέχτηκε πως, παρά την αναγνωρισιμότητά της, προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους όσον αφορά την προσωπική της ζωή. «Για μένα η αναγνωρισιμότητα ήρθε ξαφνικά και έντονα, κι έτσι είχα μάθει να κρατώ την προσωπική μου ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας», είπε χαρακτηριστικά. Αν και ο κόσμος την θεωρεί εξωστρεφή, η ίδια αποκαλύπτει πως ακόμα και η μητέρα της μαθαίνει προσωπικές λεπτομέρειες πολύ αργότερα από τους άλλους.

Ωστόσο, η συζήτηση δεν άργησε να στραφεί προς πιο πικάντικες αποκαλύψεις. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε ένα παλαιότερο σχόλιο της ηθοποιού για την τολμηρή της εμπειρία σε νεκροταφείο, προκαλώντας την να μοιραστεί περισσότερα. «Όλοι έχουμε κάνει τέτοιες τρέλες στα νιάτα μας», είπε γελώντας η Μαρία Κωνσταντάκη. Στη συνέχεια αποκάλυψε πως έχει κάνει σeξ κάτω από ένα άγαλμα στην οδό Σταδίου, στην περιοχή της Κολοκοτρώνη. «Ήταν νύχτα και ήμασταν νέοι, πριν από πολλά χρόνια, πριν τον κορωνοϊό», πρόσθεσε χαριτολογώντας.

Η ηθοποιός δεν δίστασε να μιλήσει για τις προτιμήσεις της, λέγοντας ότι πλέον προτιμά την άνεση του κρεβατιού της. «Η θάλασσα και το αυτοκίνητο δεν είναι πια ενδιαφέροντα. Το κρεβάτι μου τώρα είναι το καλύτερο μέρος», σχολίασε με χιούμορ, υπογραμμίζοντας ότι η ηλικία και η ωριμότητα την έχουν κάνει να εκτιμά την άνεση και την ασφάλεια.

Ένα παρελθόν με πικρές αλλά και γλυκές αναμνήσεις

Στο τέλος της συνέντευξης, η Μαρία Κωνσταντάκη μοιράστηκε και μια συγκλονιστική ιστορία από το παρελθόν της που αφορούσε τον πρώτο μεγάλο έρωτα της ζωής της. Αναφερόμενη σε μια προδοσία που της συνέβη πριν πολλά χρόνια, αποκάλυψε ότι ο πρώην σύντροφός της την απάτησε. «Τον συνάντησα στην κηδεία του… Ήταν πολλά χρόνια πριν. Το έμαθα από τον ίδιο όσο ήταν ακόμα ζωντανός. Την ερωμένη του την είδα εκεί, στην κηδεία του», είπε, δείχνοντας ότι ακόμα και σε στιγμές θλίψης, η ζωή μπορεί να κρύβει εκπλήξεις.

Η Μαρία Κωνσταντάκη απέδειξε για άλλη μια φορά ότι δεν φοβάται να μοιραστεί τις πιο προσωπικές και τολμηρές της στιγμές με το κοινό, πάντα με το χιούμορ και την ειλικρίνεια που την χαρακτηρίζει.