Η απιστία Καταλανού ποδοσφαιριστή με τη Γουάντα Νάρα και το ξέσπασμα της συντρόφου του: «Έκανες το χειρότερο, πηγαίνοντας με τη γυναίκα ενός συμπαίκτη σου»!

Η Σιμόνα Γκουατιέρι μιλά στο "Fanpage.it" για τον χωρισμό της με τον ποδοσφαιριστή, Κεϊτά Μπαλντέ, ο οποίος την απάτησε με τη Γουάντα Νάρα όταν ήταν παντρεμένη με τον Μάουρο Ικάρντι.

Ο Κεϊτά και η Σιμόνα ξεκίνησαν τη σχέση τους το 2017, παντρεύτηκαν το 2022 και χώρισαν το 2024.

H θλίψη του μοντέλου

Το μοντέλο και παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη και παραδέχεται: «Νιώθω χαρούμενη με την απόφαση που πήρα... Ωστόσο, για να νιώσω καλά σήμερα, έπρεπε να κάνω άλλο ένα βήμα. Βοήθεια από ψυχολόγο. Φοβόμουν ότι θα με κρίνουν για αυτό που δεν είμαι. Ξέρω τι πέρασα, ειδικά μόνη μου, γιατί κανείς δεν μου άπλωσε το χέρι», τόνισε.

«Προσπάθησα να σκουπίσω αυτή την κατάσταση κάτω από το χαλί. Ντρεπόμουν τόσο πολύ», είπε η Γκουατιέρι. «Κάναμε έναν απίστευτο γάμο, με 200 καλεσμένους, και μόλις λίγους μήνες αργότερα, χώριζα. Για μένα ήταν πηγή ντροπής. Δεν ήξερα πώς να το εξηγήσω στην οικογένειά μου. Μόλις είχαμε κάνει οικογένεια. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ο γάμος μου τελείωνε. Προσπάθησα επίσης να πείσω τον εαυτό μου ότι όλα θα μπορούσαν να επιστρέψουν όπως ήταν πριν», θυμάται.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simona Guatieri (@simonaguatieri)

Ο Ικάρντι την ενημέρωσε για τη συνάντηση

Σχετικά με τον χωρισμό της με τον νυν φορ της Σίβασπορ, το μοντέλο αναφέρει το όνομα της Γουάντα Νάρα, η οποία ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον Μάουρο Ικάρντι, τον επιθετικό της Γαλατασαράι με τον οποίο έπαιζε ο Κεϊτά Μπαλντέ στην Ίντερ.

Η Σιμόνα αποκάλυψε ότι ο Ικάρντι την προειδοποίησε για μια μυστική συνάντηση μεταξύ Μπαλντέ και Νάρα στο Ντουμπάι.

«Έφυγες με τη γυναίκα κάποιου που έπαιζε μαζί σου. έκανες το χειρότερο δυνατό και έφυγες. Για μένα, ο γάμος τελείωσε», είπε η Σιμόνα.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο 29χρονος, γεννημένος στη Χιρόνα και διεθνής με τη Σενεγάλη, έχει παίξει σε Λάτσιο, Μονακό, Ίντερ, Σαμπντόρια, Κάλιαρ, Εσπανιόλ και Σιβασπόρ.