Ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ και είναι αγκαλιά με το πρωτάθλημα αφού πλέον μία νίκη στα επόμενα τρία παιχνίδια, ωστόσο οι Πράσινοι έχουν τρομερά παράπονα από την διαιτησία.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βλέποντας το παιχνίδι από το σπίτι του έκανε λόγο για «εποχή Τσαουσέσκου» και συνέχισε: «Δεν ντρέπονται καθόλου; Δώσε φάουλ, δώσε τους βολές. Στον Παπανικολάου με το που τον γαργαλάνε φάουλ. Ξεφτίλες. Πόσο ξύλο πρέπει να φάει ο Ναν για να κερδίσει φάουλ; Να τον σκοτώσουν πρέπει;»

Ενώ σχετικά με τις διακοπές για τα υβριστικά συνθήματα προς τον Κώστα Σλούκα, σχολίασε: ««Στις πόσες προειδοποιήσεις αδειάζει το γήπεδο. Στις πόσες τρώει αγωνιστική ο γαυρος;».

«Είχε λήξει ο χρόνος και μέτρησε το καλάθι. Η Βάσω βλέπει τα πάντα, βέβαια και θα σφύριζε από απέναντι. Γι' αυτό είναι εκεί. Παίζουμε σε πρωτάθλημα που η μία διαιτητής ακολουθεί το θρύλε θεέ μου, ο άλλος στο Θρύλος καφέ», ενώ σχολιάζοντας τον χαμό με τις τεχνικές φώναζε: «Δώσε κι άλλή τεχνική, ξεφτίλα, αυτό το μπάσκετ θέλετε. Άνε γ.... όλοι μαζί. Ε ρε και να γίνει το 2-1. Να με περιμένετε όλοι.

Νέα προειδοποίηση για να τιμωρηθεί ο γαύρος δεν θα υπάρξει; Πες μας Τσαρούχα