Την επιθυμία ενός παιδιού ΑΜΕΑ να δει από κοντά τον πέμπτο τελικό της Basket League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό εκπλήρωσε η κόρη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, Δέσποινα.

Τα "μαγικά" εισιτήρια για το σπουδαίο παιχνίδι εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες και ένας από τους... άτυχους που δεν πρόλαβαν να αγοράσουν, ήταν κι ένας φίλος του Τριφυλλιού, ο Μάριος Ψαραδέλλης, ο οποίος εξέφρασε μέσω tik tok το παράπονό του ότι δεν μπόρεσε να βρει τρόπο για να πάει στο γήπεδο.

Τα σχόλια που συγκέντρωσε το βιντεάκι του ήταν χιλιάδες και συγκινητικά, τόσο από φίλους του Παναθηναϊκού, όσο και του Ολυμπιακού. Το μήνυμα που έκανε τη διαφορά όμως ήταν αυτό της Δέσποινας Γιαννακοπούλου. Η κόρη του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είδε την ανάρτηση του Μάριου και του απάντησε: «Στείλε μου προσωπικό μήνυμα!!!».

Στη συνέχεια επικοινώνησαν και ο Μάριος Ψαραδέλλης απάντησε λίγο αργότερα: «Ευχαριστώ για όλα, αποστολή εξετελέσθη».

Ο νεαρός φίλος των Πράσινων σε νέο βίντεο ευχαρίστησε την κόρη του Δημήτρη Γιαννακόπουλο, από τον οποίο ζήτησε να τον βάλει στο κέντρο του γηπέδου αν νικήσει ο Παναθηναϊκός, ώστε να κάνει σβούρες με το αμαξίδιό του.