Ο Παναθηναϊκός περνάει άσχημες στιγμές, που κορυφώθηκαν μετά τον διασυρμό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τον Ολυμπιακό. Οι κακές εμφανίσεις και τα άσχημα αποτελέσματα είναι πλέον πάρα πολλά με αποτέλεσμα ο θυμός του κόσμου της ομάδας να είναι πολύ μεγάλος. Και παράλληλα ολοένα και περισσότερο μεγαλώνει η αγωνία των φίλων του «τριφυλλιού» για το πότε θα φύγει η ΚΑΕ από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει. Από την κατάσταση έσοδα-έξοδα, που δεν επιτρέπει όνειρα για μεγάλα πράγματα.

Ακόμη, όμως, κι έτσι, που είναι το μπάτζετ θα περίμενε κανείς καλύτερη εικόνα από τον Δημήτρη Πρίφτη και τους παίκτες του. Θα περίμενε να είναι πιο μαχητικοί και να έχουν καλύτερα αποτελέσματα. Γιατί η Αλμπα, η Μπάγερν ή ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχουν καλύτερα ρόστερ από τον Παναθηναϊκό και όμως έχουν μία αξιοπρεπή εικόνα, η δε Μπάγερν κάτι παραπάνω από αξιοπρεπή.

Με τον κόουτς Πρίφτη τα έχει αρκετός κόσμος. Οχι, όμως, πολύς. Σε άλλες περιπτώσεις τα περισσότερα πυρά θα τα είχε συγκεντρώσει ο προπονητής. Τώρα, όμως, όχι. Και σε αυτό το πλαίσιο κινείται και η ΚΑΕ, η οποία δεν αναμένεται να ακουμπήσει τον έμπειρο προπονητή. Συνεχίζει να τον στηρίζει, ελπίζοντας σε καλύτερα αποτελέσματα από δω και πέρα, οπότε και ελπίζεται επίσης να λείψουν τα προβλήματα, που υπήρχαν μέχρι τώρα. Αλώστε ο Παπαπέτρου επιστρέφει σε μερικές μέρες, ενώ ο Σαντ-Ρος θα είναι καλύτερα, αφού στο ΣΕΦ έπαιξε απροπόνητος λόγω ίωσης.

Η διοίκηση θα στηρίξει τον προπονητή, κάνοντας του και μία μεταγραφή πριν από τα πλέι-οφ της Α1. Το υλικό, που υπάρχει, δεν είναι άσχημο, αλλά χρειάζεται ενίσχυση στη περιφέρεια και όλα δείχνουν ότι Αλβέρτης και Διαμαντίδης θα κάνουν πραγματικότητα την ανάγκη αυτή.

Ο Παναθηναϊκός θα δώσει τα ρέστα του για να πάρει το πρωτάθλημα και θα έχει ουσιαστική τύχη να τα καταφέρει, αν κερδίσει στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό και κατακτήσει έτσι το πλεονέκτημα της έδρας για τα πλέι-οφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Να γίνει Ζοτς ο Μπαρτζώκας - Δεν είχε τέτοιον παίκτη μετά τον Φασούλα - Αδούλευτος ο Παναθηναϊκός"