Ολυμπιακός: Η Αρμάνι πέρασε νικηφόρα από την Κωνσταντινούπολη, κερδίζοντας την Εφές, και τα πράγματα για τον Ολυμπιακό δεν είναι πολύ καλά. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει, αλλά αν κυριαρχήσει η λογική, οι Πειραιώτες θα πάρουν την τέταρτη θέση και με πλεονέκτημα έδρας θα πάνε να αντιμετωπίσουν την Εφές. Η τελευταία όπως δείχνει συνεχώς δεν έχει σχέση φέτος με την πολύ καλή ομάδα των δύο προηγούμενων ετών, αλλά έχει υλικό, που αν παίξει έτσι, όπως πρέπει να παίξει, δύσκολα θα έχει αντίπαλο.

Αν έχανε σήμερα η Αρμάνι, ο Ολυμπιακός θα είχε μεγάλη τύχη να κατακτήσει την τρίτη θέση και να αποφύγει έτσι την Εφές. Ακόμη τίποτα δεν έχει κριθεί και αυτό, που πάνω από όλα πρέπει να κοιτάζουν οι Πειραιώτες είναι να εξασφαλίσουν το πλεονέκτημα της έδρας. Εχουν δύο ευκαιρίες,  για να τα καταφέρουν, μία αύριο με την Βιλερμπάν στην Γαλλία καθώς και με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ. Θα είναι αυτοκτονία αν δεν εξαργυρώσουν μία από τις δύο, αν και μπορούν να τα καταφέρουν και χωρίς νίκη, αρκεί να μην κερδίσει όλα τα ματς η Εφές.

Με λίγα λόγια ο Ολυμπιακός έπαθε ζημιά χάνοντας χθες από την Μονακό. Γιατί αν είχε κερδίσει, η τρίτη θέση θα ήταν και πάλι στα χέρια του τώρα, παρότι κέρδισε η Αρμάνι την Εφές. Τώρα, όμως, φαβορί για την τρίτη θέση είναι η ιταλική ομάδα.

Χθες, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα μπορούσαν να έχουν κάτι καλύτερο από αυτό, που πήραν στο Μονακό. Μετά από τον θρίαμβο με τον Παναθηναϊκό έχασαν το μυαλό τους, κάπως χαλάρωσαν και ο Μάικ Τζέιμς με την παρέα του είχε σκληρές απαντήσεις.

Ο Κώστας Σλούκας ίσως και να έκανε χθες το χειρότερο φετινό του παιχνίδι, ενώ συνολικά η άμυνα του Ολυμπιακού θύμιζε τρυπητήρι. Με τέτοιες εμφανίσεις το ξέρουν και οι ίδιοι ότι δεν έχουν τύχη στην διοργάνωση.

Οι Πειραιώτες δεν μπαίνουν στην διαδικασία των σεναρίων. Κοιτάζουν μόνο τα παιχνίδια τους. Μετά, όμως, από το «διπλό» της Αρμάνι, ολοένα και περνάει πιο ζωηρά πλέον από το ΣΕΦ το όνομα της Εφές, του Λάρκιν και του Μίσιτς. Είναι μία πιθανότητα, που ήθελαν και θέλουν να αποφύγουν οι Κυπελλούχοι Ελλάδας. Πλέον, όμως, δείχνει ότι είναι ο πιο πιθανός τους αντίπαλος στην οκτάδα. Και αν πιάσει απόδοση η Εφές, είναι δύσκολο για κάποιον, όπως αναφέραμε, να την αντιμετωπίσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον τιμώρησε ο Τζέιμς λόγω... ΠΑΟ - Έτσι μπαίνει 4άδα ο Ολυμπιακός - "Τζάμπα" μεταγραφή Μπαρτζώκα!