Παναθηναϊκός: Με τον Παναθηναϊκό να παραπαίει αγωνιστικά, όπως απέδειξε κι η συντριβή από την Άλμπα Βερολίνου, ο Ντέγιαν Ράντονιτς περιμένει πώς και πώς την επιστροφή του Ουόλτερς στη δράση και την επίσημη ανακοίνωση του Τζέικ Λέιμαν, προκειμένου να κλείσει το ρόστερ του και να αρχίσει η ομάδα να δουλεύει όλη μαζί, χωρίς προβλήματα και με άπαντες τους παίκτες παρόντες.

Ειδικότερα όσον αφορά στον Νέιτ Ουόλτερς, το πρόβλημα με τη θλάση στον λαγονοψοΐτη τον έχει ταλαιπωρήσει αρκετά. Δεν έχει καταφέρει ακόμα να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς. Αρχικά, προβλεπόταν να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να είναι έτοιμος και να μπει έστω στην αποστολή, για τα εκτός έδρας παιχνίδια με την Άλμπα στο Βερολίνο και την Μονακό στο ΟΑΚΑ για την πρώτη "διαβολοβδομάδα" φέτος της Euroleague.

Το ματς με τους Γερμανούς το έχασε ήδη, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τη Μονακό, κόντρα στην οποία θα λείπει για ακόμη μία φορά ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ. Θυμίζουμε, ο Ουόλτερς έχει να αγωνιστεί με τα πράσινα από το τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" στα τέλη Σεπτεμβρίου.