Η μεγάλη ώρα πλησιάζει. Το σπουδαιότερο, μέχρι το επόμενο, παιχνίδι τη φετινή σεζόν για τον Ολυμπιακό είναι ο ημιτελικός απέναντι στη Μονακό! Σήμερα στις 18:00 θα διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός του Final Four της EuroLeague που θα γίνει στο Κάουνας.

Οι Πειραιώτες λύγισαν στα πέντε ματς τη Φενέρμπαχτσε, ενώ οι Μονεγάσκοι επίσης στα πέντε ματς τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για να προκριθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε Final Four της διοργάνωσης.

Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός προσφέρεται στο 1.40, ενώ η Μονακό δίνεται στο 3.30! Ιδιαίτερο ενδιαφέρον δίνεται στον πρώτο σκόρερ της αναμέτρησης όπου ο Βεζένκοφ δίνεται στο 2.50,  ενώ ο Μάικ Τζέιμς προσφέρεται στο 2.80.

Από εκεί και πέρα, ο Σλούκας προσφέρεται στο 7.60 και ο Τζόρνταν Λόιντ δίνεται στο 8.25! Μάλιστα, ο Αμερικανός είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και έχει ενδιαφέρον το εάν θα μπορέσει να βγει και σήμερα πρώτος σκόρερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη για Μπαρτζώκα μετά τον τίτλο του '13: "Ψάξτε πού είναι στη φωτό με τα επινίκια ο κόουτς του Ολυμπιακού"! (Vid)