Ο Ολυμπιακός δεν κινείται από την ώρα που τελείωσε το πρωτάθλημα και το πήρε ο Παναθηναϊκός. Δεν είναι κάτι αφύσικο αν και πολλές ομάδες στην Ευρωλίγκα έχουν κανει και συνεχίζουν να κάνουν μεταγραφικές κινήσεις. Και ο Ολυμπιακός όμως δεν θα αργήσει πολύ να πάρει μπροστά. Η στεναχώρια είναι στεναχώρια αλλά δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για αδράνεια.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι από τους πρώτους στόχους των Πειραιωτών και αν αποφασίσουν να προχωρήσουν, τότε θα το τελειώσουν αμέσως το θέμα. Ο Ντόρσε" προορίζεται για την θέση του Κανααν, που πήγε στον Ερυθρό Αστέρα. Είναι καλύτερος από τον Κανααν, έχει ελληνικό διαβατήριο, όποτε συμφέρει καλύτερα.

Του Βεζενκοφ το θέμα θα κρίνει πολλά. Δεν είναι εύκολη υπόθεση και αυτό το ξέρουν όλοι. Αν μείνει τελικά στο ΝΒΑ, ίσως ο Ολυμπιακός πάει για 3αρι στο στυλ του Κλαιμπερν, που έφυγε από την Εφες.

Το ζητούμενο όμως είναι ποιος θα είναι ο βασικός γκαρντ της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζωκα. Αυτός δεν υπάρχει στην Ευρώπη, άρα θα αναζητηθεί στο ΝΒΑ. 

Εκεί υπάρχουν πολλές και καλές λύσεις. Εκεί ο Μπαρτζωκας θα προσπαθήσει να βρει τον Εισι Λο του 2024. Δεν θα είναι εύκολο αλλα αν δεν έρθει και ο Βεζενκοφ, τότε ο Ολυμπιακός θα έχει χρήματα να πάρει παίκτη καλύτερο και από τον Ναν. Πάντως τις τελευταίες ώρες ακούγεται το όνομα του Κεβιν Πόρτερ του ΠΑΟΚ αν και πιο πολύ φημολογία είναι παρά πραγματικότητα.