Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Λορένζο Μπράουν και θα ακολουθήσει εντυπωσιακή συνέχεια.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει κάτι μέχρι στιγμής αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνει. Κινείται χωρίς τυμπανοκρουσίες και δεν θα αργήσει να ανακοινώσει την πρώτη του μεταγραφή. Ηδη έχει προχωρήσει πολύ την υπόθεση του Τάιλερ Ντόρσεϊ και φαίνεται ότι δεν μένει και πολύ, ώστε ο ομογενής γκαρντ να φορέσει και πάλι την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Ο Ντόρσεϊ εξυπηρετεί τα πάντα, αφού εκτός του ότι είναι πολύ καλός παίκτης, έχει και ελληνικό διαβατήριο. Κομμάτι, στο οποίο έχει πρόβλημα ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες την ίδια ώρα προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις να πάρουν και τον Σάσα Βεζένκοφ, αλλά αυτή η υπόθεση έχει δρόμο ακόμα. Τον παίκτη τον θέλει πολύ και με πολλά λεφτά ο Παναθηναϊκός, πάνω από όλα, όμως, πρέπει να ξεκαθαριστεί τι θα γίνει με το ΝΒΑ. Το να μείνει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου ο Βούλγαρος είναι κάτι επίσης πιθανό.

Ο Ολυμπιακός θα πάρει και έναν ηγέτη γκαρντ, που, όμως, στην Ευρώπη δεν υπάρχει αυτή την στιγμή. Τις επόμενες μέρες ο ασίσταντ κόουτς των Πειραιωτών, Γιώργος Μποζίκας, θα πάει στο σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας, όπου θα είναι μέλος των Ατλάντα Χοκς. Θα αρπάξει, βέβαια, και την ευκαιρία να δει κάποιους παίκτες από κοντά, αλλά και κάποιους ατζέντηδες, που εκπροσωπούν καλά ονόματα του ΝΒΑ, που μπορεί να έρθουν την επόμενη χρονιά στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός πέρα από όλα αυτά θα πάρει και τουλάχιστον έναν ακόμη ξένο παίκτη, που να μπορεί να ακουμπάει και στο «3». Εκτός βέβαια αν πάρει τον Βεζένκοφ, οπότε σε αυτή την περίπτωση θα έχει στο «3» και τον Πίτερς και τον Παπανικολάου.

Το όνομα του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου κυκλοφορεί εδώ και καιρό για τους Πειραιώτες, αλλά δεν είναι σίγουρος ότι ο 27χρονος θα επιστρέψει καθώς μάλιστα έχει προτάσεις και από ευρωπαϊκές ομάδες. Ο Χαραλαμπόπουλος παίζει τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό και προτεραιότητά του είναι να συνεχίσει εκεί.