ΣΕΡΤΖΙ ΚΑΡΝΤΟΝΑ: Ισπανός αριστερός μπακ 25 Μαΐων, με σημερινή χρηματιστηριακή αξία 6.000.000 ευρώ, που κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά αφού ολοκλήρωσε το συμβόλαιο του με την Λας Πάλμας, σε μια γεμάτη σεζόν με 35 συμμετοχές - 1 γκολ - 2 ασίστ. Στους φίλους του Ολυμπιακού σίγουρα φέρνει αναμνήσεις αφού το περασμένο καλοκαίρι έπαιξε δυνατά στα μεταγραφικά των ερυθρόλευκων ως επιλογή του Αντόνιο Κορδόν! Πως τον... θυμηθήκαμε; Ο Σέρτζι Καρντόνα... μεγαλοπιάνεται περιμένοντας να κλείσει ή στην Ατλέτικο Μαδρίτης, είτε στην Τζιρόνα αλλά πριν από λίγες ημέρες αποκάλυψε στην Ισπανία πως έχει προτάσεις από δυο μεγάλες ελληνικές ομάδες αλλά καμία δεν παίζει στο... Τσάμπιονς Λιγκ (οπότε αποκλείουμε σίγουρα τον ΠΑΟΚ). Τις οποίες φέρεται να τις έχει στο... περίμενε, με την μια Μπιγκφορλατη μάλιστα να του έχει καταθέσει... ελκυστική προσφορά (λέγεται πως έχει εμπλοκή στην υπόθεση και ο... Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς)! Αριστερό μπακ όντως ψάχνει και η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός! Λεπτομέρεια αν μη τι άλλο... σημειολογική: ο Σέρτζι Καρντόνα αυτό το καλοκαίρι είναι/πήγε σε μεγάλο μανατζερικό Γραφείο του εξωτερικού, την ΕΜG MONDIAL. Δηλαδή είναι ομόσταβλος με τον Αμπού Κοιτά, τον εξτρέμ της Σιντ Τρουίντεν που παλεύει να αποκτήσει η ΑΕΚ. Το ίδιο μανατζερικό κανάλι....

ΜΑΡΤΙΝ ΜΠΡΕΘΓΟΥΕΙΤ: Στον Δανό πρώτο σκόρερ της La Liga 2 με 22 γκολ την σεζόν που ολοκληρώθηκε, λένε στην Ισπανία πως η πρόταση που του έχει κάνει ο ΠΑΟΚ είναι για 3ετές συμβόλαιο, με συνολικές καθαρές αποδοχές 5.400.000 ευρώ. Πολλά λεφτά ομολογουμένως αλλά έτσι κι αλλιώς όποιος κι αν είναι τελικά ο εκλεκτός που θα πάρει την "φανέλα με το εννιά " στον ΠΑΟΚ της νέας σεζόν, αναμένεται πως θα είναι ένας πολύ δυνατός σέντερ φορ, με τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Λουτσέσκου, στα οικονομικά πλαίσια συμβολαίου Ζίφκοβιτς και σίγουρα ανώτερα του συμβολαίου Μαντί Καμαρά (για να γίνουμε πιο... κατανοητοί)!

Για να επανέλθω στην πολύ ενημερωμένη μανατζερική πιάτσα της Βαρκελώνης, η πρόβλεψη που κάνουν είναι πως ΤΕΛΙΚΑ δεν θα έρθει στους Πρωταθλητές Ελλάδας ο Μπρέθγουεϊτ, όσο κι αν τον περιμένουν! Σύμφωνα με την ίδια πηγή αν ο Μπρέθγουεϊτ αποφάσιζε και ερχόταν στην Ελλάδα, θα ήταν για τον Ολυμπιακό ή τον.. Παναθηναϊκό!! Πάμε και στην... είδηση: η άφιξη, όταν αυτή γίνει, του νέου βασικού στράικερ του ΠΑΟΚ, δεν σημαίνει πως θα...διώξει από την Τούμπα τον Σαμάτα, το αντίθετο! Βλέπετε οΤανζανός επιθετικός, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα εξαντλήσει το 2ετές συμβόλαιο του στον δικέφαλο, δηλαδή θα παραμείνει και στο ρόστερ της νέας σεζόν και είναι μια απόφαση Ραζβάν Λουτσέσκου. Τουτέστιν η 3άδα των φορ στο νέο ρόστερ θα είναι: Μπράντον Τόμας, Σαμάτα και η μεταγραφή που θα πάει! Άλλωστε και για αυτόν τον λόγο, του... Σαματά, προτιμήθηκε ο σούπερ ταλαντούχος αλλά άγουρος ακόμη Τζίμας να δοθεί δανεικός στο ... προστατευμένο περιβάλλον της Νυρεμβέργης του Όλαφ Ρέμπε, όπου πάει για να παίζει και να μαζέψει εμπειρίες από τη πολύ ποιοτική Bundesliga 2!!!

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr