Στον Ολυμπιακό έχει επιστρέψει και με τη βούλα ο Βεζένκοφ και ο Γιώργος Μπουσβάρος, παλαίμαχος μπασκετμπολίστας του Άρη που γνωρίζει τον Σάσα από μικρό παιδί και σχετίζεται με την οικογένειά του, μίλησε στο sportdog για αυτή τη νέα προοπτική που υπάρχει στην καριέρα του.

Γιατί ο Βεζένκοφ επέστρεψε με ένα ηγεμονικό σε αποδοχές και χρονική διάρκεια συμβόλαιο, προφανώς για να ηγηθεί στην προσπάθεια των Ερυθρόλευκων για να βρεθούν στην κορυφή σε όλες τις διοργανώσεις που θα συμμετάσχουν. Κι αυτό είναι κάτι που δεν το κρύβει κανείς και είναι ρητό προς κάθε κατεύθυνση.

Τι θα δώσει στον Ολυμπιακό η παρουσία του Βεζένκοφ, ποιος δεν θα βρει χώρο στο ρόστερ και  πόσο μπορεί να επηρεάσει τον Σάσα η απουσία του Κώστα Σλούκα, που είχαν μεγαλουργήσει μαζί στο Λιμάνι τα προηγούμενα χρόνια; Οι απαντήσεις από τον Γ. Μπουσβάρο στο sportdog...

"Τουπέ ο Βεζένκοφ - 15-20 επιπλέον πόντους - Ο πιο έξυπνος παίκτης"

"Μεγάλη μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, σε γνώριμο περιβάλλον για τον Σάσα, ξέρει την Ευρωλίγκα, έχει τουπέ γιατί είχε βγει καλύτερος παίκτης στην Ευρωλίγκα. Μεγάλη υπόθεση γα τον Ολυμπιακό η επιστροφή του", ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος άσος και γνωστός μπασκετάνθρωπος, συμπληρώνοντας στη συνέχεια για αυτό που θα δώσει στους Πειραιώτες με την επιστροφή του στην ομάδα:

"Αρχικά έχει 15-20 πόντους επιπλέον, ξέρει όλα τα γήπεδα της Ευρώπης, έχει τουπέ που δεν έχουν άλλοι παίκτες, μπορεί να αλλάξει 3άρι, 4άρι, 5άρι. Είναι ο πιο έξυπνος παίκτης που έχω δει, δεν εκτίθεται ποτέ και χάλια να είναι και να μην βάζει σουτ, θα βρει τρόπο να πάρει ριμπάουντ και να χωθεί στη φάση".

"Θα κόψει παίκτη ο Μπαρτζώκας - Έφυγε από το μυαλό τους ο Σλούκας"

Πώς θα χωρέσουν όλοι στον Ολυμπιακό;

"Να δούμε τους σχηματισμούς, ποιους θα κρατήσουν και ποιους θα δώσουν. Αλλά για τον Ολυμπιακό είναι μεγάλη προσθήκη. Έχει 8 ξένους, άρα πρέπει να κοπεί κάποιος για την Ελλάδα - Ενώ υπάρχει και ο Έβανς. Θα περιμένουμε να δούμε".

Υπάρχει διαφορά σε σχέση με την προηγούμενη θητεία του, από τη στιγμή που θα λείπει ο Σλούκας;

"Ο Σλούκας ήταν άλλου παπά ευαγγέλιο, δεν ξέρω πώς θα βάλει το 1-2 του Ολυμπιακού. Σίγουρα επηρεάζει αλλά πάνε για άλλα τώρα που γύρισε ο Βεζένκοφ. Είναι καλό που έπαιξε χωρίς τον Σλούκα φέτος και τα έχασε όλα - Τώρα έφυγε από το μυαλό τους ο Σλούκας".

Να κλείσουμε με το τι θα του πεις όταν μιλήσετε;

"Να είναι γερός, όπως εύχομαι και σε όλους τους παίκτες, γιατί το μυαλό του είναι κοφτερό έτσι κι αλλιώς. Είναι δυνατός σωματικά και πνευματικά, εύχομαι μόνο να έχει υγεία".