Κατ’ αρχάς μετατρέπουν το ΟΑΚΑ σε γήπεδο ΝΒΑ, ενώ την ίδια ώρα υπάρχει και το τεράστιο event με το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Καλλιμάρμαρο. Οι απαιτήσεις, λοιπόν, είναι πολύ μεγάλες και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ήδη τρέχουν για να τις τακτοποιήσουν.

Μέσα στην εβδομάδα άλλωστε είναι να βγουν 36.000 εισιτήρια για το event του Καλλιμάρμαρου, ενώ την ίδια ώρα τρέχουν με υψηλή ταχύτητα οι εργασίες για την αναμόρφωση του ΟΑΚΑ.

Στο αγωνιστικό ο Εργκίν Αταμάν μία ξεκουράζεται και μία κοιτάει τα ονόματα, που έχει στη λίστα του για την θέση του ψηλού. Δεν βιάζεται, όμως, καθώς έχει σχεδόν συμπληρωμένη ήδη την φροντ-λάιν και απλά θέλει έναν παίκτη, που να έρχεται για 10 λεπτά από τον πάγκο. Κάτι, που είναι εύκολο να βρει.

Αλλωστε ο Λεσόρ και τη νέα χρονιά θα παίζει πάνω από 30 λεπτά στην Ευρωλίγκα, οπότε δεν υπάρχει πολύς χρόνος για τους υπόλοιπους.

Μιας και ο λόγος για τον Λεσόρ το τρέχον καλοκαίρι του χτύπησαν την πόρτα οι Νιου Γιορκ Νικς, που έχουν και τα δικαιώματά του στο ΝΒΑ. Ο Λεσόρ είχε γίνει ντραφτ πιο παλιά από τους Σίξερς αλλά τώρα τα δικαιώματά του τα έχουν οι Νικς. Δεν προχώρησε, όμως, αυτή η περίπτωση και θα ήταν πολύ δύσκολο να προχωρήσει καθώς στο συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό ο Γάλλος δεν έχει nba out.

Το συμβόλαιο του Λεσόρ λήγει το επόμενο καλοκαίρι και ο πρωταθλητής Ευρώπης δεν θα αργήσει να κάνει κίνηση για να προχωρήσει σε επέκταση της συνεργασίας τους. Παίκτη σαν τον Λεσόρ δεν βρίσκεις εύκολα και αυτό βέβαια το γνωρίζουν οι «πράσινοι», οι οποίοι και θα κάνουν τις απαιτούμενες κινήσεις ώστε να καταστήσουν τον Γάλλο νέο Μάικ Μπατίστ.