Νίκος Ζέρβας: Για μια μεταγραφή που απογειώνει τον Ολυμπιακό έκανε λόγο ο έμπειρος ρεπόρτερ μιλώντας στο bwinΣΠΟΡ FM 94.6 αναφερόμενος στον Εβάν Φουρνιέ, με τον ίδιο να σημειώνει ότι η συγκεκριμένη κίνηση πιστοποιεί την αλλαγή στάσης της ΚΑΕ.

«Ο Φουρνιέ πείστηκε από το πρότζεκτ του Ολυμπιακού και από το πρέσινγκ του Φαλ. Παρότι είχε μεγάλες προτάσεις, ήθελε να πάει σε μια ομάδα που θα γίνει πρώτο βιολί και θα την οδηγήσει στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

Δείχνει ξεκάθαρα η διοίκηση πως έχει αλλάξει πολιτική και πάει πλέον πιο επιθετικά. Το μπάτζετ έχει ξεπεράσει τα 20 εκατ. ευρώ με τα περίπου 2,5 εκατ. του Φουρνιέ και θέλει στα 100 χρόνια του συλλόγου να πάρει όλους τους τίτλους. Γι’ αυτό θα βγουν σύντομα και άλλες θέσεις προς διάθεση διαρκείας.

Το ροτέισον γίνεται πιο ορθολογικό, αφού ήρθε ένας παίκτης που ακουμπά και στο ‘3’. Ο Πετρούσεφ θα υπογράψει επέκταση και θα πάει δανεικός στον Ερυθρό Αστέρα, ενώ περισσεύει και ένας ακόμη που πιθανώς θα αποχωρήσει. Ίσως είναι ο ΜακΚίσικ», είπε ο Νίκος Ζέρβας.