Πολύ πιθανό, η ατυχία να χτυπήσει και πάλι την πόρτα του Ολυμπιακού στη θέση «5». Μετά τον τραυματισμό του Μουστάφα Φαλ, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ υπέστη ένα διάστρεμμα στην προπόνηση, όμως υπάρχει πιθανότητα να πειράχτηκε ελαφρά ο τένοντας.

Στο θέμα στάθηκε ο Σωτήρης Βετάκης στον λογαριασμό του στο X: «Μακάρι οι πρώτες εκτιμήσεις για τον τραυματισμό του Νίκολα Μιλουτίνοφ να μην επιβεβαιωθούν. Υπάρχει ανησυχία πως δεν είναι απλό διάστρεμμα αλλά έχει πειραχτεί (μάλλον ελαφρώς) τένοντας. Κάτι που σημαίνει πως θα μείνει έξω καιρό, πάνω από ένα μήνα».

Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Ζέρβας, το απόγευμα της Τρίτης ανέφερε στον «αέρα» του ΣπορτΦΜ: «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, γιατί είναι λεπτό θέμα και ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση. Οι πρώτες εκτιμήσεις όμως κάνουν λόγο πως ο Μιλουτίνοφ θα απουσιάσει 4-6 εβδομάδες»!

Intime

Αυτό σημαίνει πως θα χάσει σίγουρα τον τελικό του Σούπερ Καπ με τον Παναθηναϊκό και πιθανότατα και κάποια ματς από την Euroleague. Αναμένουμε, λογικά την Τετάρτη, την επίσημη ενημέρωση.