Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 4-6 εβδομάδες, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Ο Σέρβος σέντερ υπέστη διάστρεμμα Β' βαθμού, ωστόσο τα καλά είναι πως δεν πειράχτηκε ο τένοντάς του.

Η εξέλιξη αυτή συνεπάγεται ουσιαστικά την οριστική παραμονή του Φίλιπ Πετρούσεφ στο ρόστερ, αφού οι Ερυθρόλευκοι χάνουν για σημαντικό χρονικό διάστημα έναν ακόμα παίκτη στη ρακέτα (σ.σ. είναι τραυματίας και ο Φαλ), συνεπώς χρειάζονται τον Σέρβο και έτσι δεν θα τον παραχωρήσουν στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ και ο Φίλιπ Πετρούσεφ
InTime

Ο δανεισμός του Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα θα επανεξεταστεί από Δεκέμβρη, σε περίπτωση που όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι υγιείς. 

Ο Μιλουτίνοφ θα χάσει όλη την προετοιμασία του Ολυμπιακού, το Σούπερ Καπ (28-29 Σεπτεμβρίου) και το ξεκίνημα της Ευρωλίγκας, που περιλαμβάνει τους αγώνες με Φενέρμπαχτσε εκτός (4/10), Ζαλγκίρις εντός (11/10), Αρμάνι Μιλάνο (15/10), Εφές εκτός (18/10), Μπάγερν εκτός (25/10), Ρεάλ εντός (29/10) και Μπαρτσελόνα εντός (31/10). Μάλιστα είναι πολύ πιθανό να χάσει και το πρώτο ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, στις 27 Οκτωβρίου στο ΣΕΦ.