Στους ψηλούς τού Ολυμπιακού έχει επικεντρωθεί το τελευταίο διάστημα το ενδιαφέρον στο ρεπορτάζ των Ερυθρόλευκων, καθώς το αρχικό ενδιαφέρον για τον Φαλ και την επιστροφή του στα παρκέ διαδέχθηκε το ενδεχόμενο παραχώρησης με δανεισμό του Πετρούσεφ. Αλλά ο τραυματισμός τού Μιλουτίνοφ δημιούργησε νέα δεδομένα, με αποτέλεσμα όχι μόνο την οριστική παραμονή τού Πετρούσεφ αλλά και σκέψεις για το μέλλον τού Σέρβου άσου.

Αρχικά να πούμε ότι στο Λιμάνι αισθάνονται δικαιωμένοι από το μεγάλο ρόστερ που έχει το κλαμπ, καθώς τόσο οι αδερφοί Αγγελόπουλοι όσο και ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήθελαν να υπάρχουν αρκετές λύσεις στην ομάδα ακριβώς για να υπάρχουν επιλογές στα χέρια του προπονητή.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ
InTime / ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Κι εδώ είναι που υπάρχει το ενδιαφέρον γύρω από το όνομα του Μιλουτίνοφ, καθώς οι Πειραιώτες είναι προβληματισμένοι με τους τραυματισμούς του Νίκολα! Ο θηριώδης σέντερ είναι 30 ετών, στα 2,13 μ., και προφανώς το κορμί του χρειάζεται ιδιαίτερη διαχείριση για να παίζει χωρίς προβλήματα.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι πέρσι, στην Ευρωλίγκα, είχε λιγότερα από 20 λεπτά μέσο όρο χρόνο συμμετοχής, ακριβώς γιατί χρειάζεται ειδική διαχείριση το πόσο θα παίζει και κάτω υπό ποιες συνθήκες. Ο Μιλουτίνοφ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι τού 2025 αλλά μετά, όπως είχε αποκαλύψει στη στήλη Pick n Scroll το sportdog, μόνο σίγουρα δεν είναι ότι θα συνεχίσει στο Λιμάνι!

Νίκολα Μιλουτίνοφ εναντίον Γιώργου Παπαγιάννη
InTime / ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ο προβληματισμός στους ανθρώπους των Ερυθρόλευκων είναι μεγάλος και όχι άδικα, για αυτό και στην ομάδα είχαν προαποφασίσει να κρατήσουν 3+1 ψηλούς (Μιλουτίνοφ, Φαλ, Ράτι, συν τον Πετρούσεφ που παίζει 4 και 5), προκειμενου να μην υπάρξει πρόβλημα αγωνιστικά όταν θα απουσίαζε ο Νίκολα. Γιατί την απουσία την θεωρούσαν δεδομένη. Πότε θα συνέβαινε αυτή δεν γνώριζαν...