Δεν έχουν ξεχαστεί όσα έγιναν πέρσι στους τελικούς της Basket League, ανάμεσα στον Τόμας Γουόκαπ και τον Κώστα Σλούκα. 

Ο τελικός του Σούπερ Καπ Ελλάδας είχε νικητή τον Ολυμπιακό με τους ερυθρόλευκους να κατακτούν τον πρώτο τίτλο της σεζόν επικρατώντας με 86-85 στη Ρόδο, αλλά δεν έλειψαν οι στιγμές έντασης ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.

Μετά το τέλος του αγώνα, όπου γίνεται ο χαιρετισμός μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων δεν ήταν όλα ήρεμα και ωραία. Πριν την αγνόηση του Σακίλ ΜακΚίσικ προς τον Κώστα Σλούκα, είχε προηγηθεί άλλο επεισόδιο με τον Έλληνα γκαρντ και τον Τόμας Γουόκαπ.

Ο γκαρντ των ερυθρόλευκων χαιρετούσε όλους τους συμπαίκτες και αντιπάλους, αλλά όταν έφτασε κοντά στον Σλούκα, αυτός έκανε επίτηδες πως δεν τον είδε και τον προσπέρασε μην δίνοντας το χέρι του, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Δεν τα πάνε καλά από πέρσι Σλούκας - Γουόκαπ

Οι δύο παίκτες της Εθνικής Ελλάδας φαίνεται πως δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις μετά τα όσα έγιναν μετά τους περσινούς τελικούς της Basket League. 

O Έλληνας γκαρντ είχε κάνει το ίδιο στον Τόμας Γουόκαπ.  Συγκεκριμένα, στα τελευταία δευτερόλεπτα ενός τελικού, ο Κώστας Σλούκας ξεκίνησε το trash talking στον Αϊζάια Κάνααν που επιχείρησε τρίποντο, ενώ όλα είχαν κριθεί, απαντώντας του έτσι εμμέσως και για την χειρονομία του Αμερικανού περί... χρημάτων στο προηγούμενο ματς του ΣΕΦ.

Αμέσως μετά ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αγνόησε την χειραψία του Τεξανού, ο οποίος χειροκροτούσε ειρωνικά στο Game 2 του ΣΕΦ, όταν ο Κάνααν έκανε την χαρακτηριστική χειρονομία στο Σλούκα με τα χρήματα.