Μια σειρά podcast με την ονομασία Best In Class, παρουσιάζεται από την Turkish Airline θα έχει για πρώτο καλεσμένο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. 

Το Best In Class είναι μια ειδική σειρά που φέρνει στους ακροατές αποκλειστικές, ανείπωτες ιστορίες από κορυφαίους αθλητές, θρυλικούς προπονητές και αξιόλογες μορφές στον κόσμο του αθλητισμού. Από προσωπικά ταξίδια μέχρι στιγμές καθοριστικής καριέρας, αυτές οι συζητήσεις προσφέρουν μια σπάνια ματιά στη ζωή μερικών από τις προσωπικότητες με επιρροή στον κόσμο του μπάσκετ.

Στη πρεμιέρα συμμετέχει ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού BC AKTOR, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος μοιράζεται το όραμα και τις σκέψεις του για το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Το podcast φιλοξενείται από τον CA Etienne, τον δημιουργό περιεχομένου με ένα εκατομμύριο ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μια διακεκριμένη φιγούρα γνωστός για τη δουλειά του σε παγκόσμιες σκηνές όπως το Φεστιβάλ των Καννών και τη Χρυσή Μπάλα. 

Στο τρέιλερ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μιλάει για το Σούνιο, το μέλλον που βλέπει εκεί, προβλέπει τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός τη νέα σεζόν, αλλά αναφέρεται και στο μότο του και στις σχέσεις του με τους αδερφούς Αγγελόπουλους.