Μπράιαντ Ντάστον: Στην πρώτη εκπομπή podcast που ξεκίνησαν οι άλλοτε συμπαίκτες του στην Αναντόλου Εφές, Σέιν Λάρκιν και Ελάιτζα Μπράιαντ μίλησε ο Αμερικανός σέντερ που αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό κατά το οποίο αντιμετώπιζε κάποιους πόνους στο πόδι, με την κρυοθεραπεία να κάνει τα πράγματα χειρότερα.

«Δεν μπορούσα να βγω από το μηχάνημα, έτρεμα και ένιωθα τα χέρια μου παγωμένα και το δέρμα μου να μελανιάζει. Ο Άλεκ Πίτερς με βοήθησε να βγω, στην αρχή νόμιζε ότι αστειευόμουν. Στο αριστερό μου πόδι εμφανίστηκε μια μεγάλη φουσκάλα. Την επόμενη μέρα ήθελα να παίξω κόντρα στον Ολυμπιακό για την EuroLeague, νιώθοντας ότι μπορούσα παρά τις συστάσεις των συμπαικτών μου», είπε ο Αμερικανός σέντερ.

Λίγες εβδομάδες αργότερα ο Μπράιαντ Ντάστον υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία την οποία και περιέγραψε ως μαρτύριο, ενώ παίρνοντας μια ιατρική γνώμη στην Γερμανία, αντιλήφθηκε την κρισιμότητα της υγείας του, αφού το κρυοπάγημα λίγο έλειψε να φτάσει στους συνδέσμους ή τα οστά του με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει με ακρωτηριασμό του ποδιού κάτω από το γόνατο.