Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού AKTOR, όπως τα μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

Ο ρεπόρτερ των «πρασίνων» μίλησε αρχικά για την πρώτη διαβολοβδομάδα του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα με τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια με Παρί και Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και τις δυσκολίες των εν λόγω αντιπάλων.

Μάλιστα, τόνισε πως αυτή την περίοδο οι παίκτες του Παναθηναϊκού είναι συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι και πάνε από παιχνίδι σε παιχνίδι, καθώς μετά τα δύο εκτός έδρας ματς στην Ευρωλίγκα ακολουθούν τα απαιτητικά παιχνίδια με ΑΕΚ Betsson BC και Φενέρ, δηλαδή 4 δυνατά ματς σε δώδεκα ημέρες.

Στη συνέχεια, σχολίασε την εμφάνιση και τη δύσκολη νίκη του «τριφυλλιού» επί του ΠΑΟΚ στην Πυλαία, κάνοντας αναφορά στην εμφάνιση του Παπαπέτρου, αλλά και στις «φωνές» του Εργκίν Αταμάν, αναφέροντας πάντως πως αυτά τα παιχνίδια είναι καλά τέστ για να διορθώνονται πράγματα στην ομάδα και να υπάρχει βελτίωση.

Τέλος, εξέφρασε την άποψή του πως ο Ομέρ Γιουρτσεβέν θα είναι κανονικά στην αποστολή για τα ματς που ακολουθούν, καθώς δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό, ενώ, μίλησε για την πρώτη του εμπειρία στο εντυπωσιακό και ανακαινισμένο ΟΑΚΑ, αλλά και για τα εισιτήρια, που αναμένεται να είναι πιο φθηνά σε σχέση με το ματς με την Μπάγερν Μονάχου.