Facebook Pixel Παρτιζάν - Τάιλερ Ντόρσεϊ: Έχει βουίξει η πιάτσα - "Πρόταση Παρτιζάν σε Ντόρσεϊ" - Πήραν επίσημα θέση οι Σέρβοι!
Μπάσκετ
NBA
| 2022-12-10 21:54:00

Έχει βουίξει η πιάτσα - "Πρόταση Παρτιζάν σε Ντόρσεϊ" - Πήραν επίσημα θέση οι Σέρβοι!

Sportdog Team
Έχει βουίξει η πιάτσα - "Πρόταση Παρτιζάν σε Ντόρσεϊ" - Πήραν επίσημα θέση οι Σέρβοι!

Ο πρώην "μπομπέρ" των νταμπλούχων Ελλάδας έχει two-way συμβόλαιο στο NBA, κάτι που σημαίνει ότι έχει συγκεκριμένο αριθμό επιτρεπόμενων συμμετοχών τόσο με τους Ντάλας Μάβερικς, όσο και με τους Τέξας Λέντζετς. Η Παρτιζάν του Ζοτς φαίνεται πως έχει μπει στο "κόλπο" για να τον κάνει δικό της, αν το ταξίδι του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού τελειώσει σύντομα.

Παρτιζάν - Τάιλερ Ντόρσεϊ: Η νέα ήττα της Παριτζάν από τον Ερυθρό Αστέρα άνοιξε την κουβέντα για ενίσχυση στην ομάδα του Ζοτς. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα του SportKlub, οι Ασπρόμαυροι του Βελιγραδίου φέρονται να έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, Τάιλερ Ντόρσεϊ!

Ο πρώην "μπομπέρ" των νταμπλούχων Ελλάδας έχει two-way συμβόλαιο στο NBA, κάτι που σημαίνει ότι έχει συγκεκριμένο αριθμό επιτρεπόμενων συμμετοχών τόσο με τους Ντάλας Μάβερικς (σ.σ. έχει κάνει μόλις μία στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη), όσο και με τους Τέξας Λέντζετς (σ.σ. θυγατρική των Μαβς στην G-League).

«Δεν έχουμε συζητήσει ποτέ αυτό το θέμα! Ούτε με τους μάνατζέρ του, ούτε με τον ίδιο τον παίκτη. Αυτή τη στιγμή, δεν είμαστε σε διαπραγματεύσεις με κανέναν παίκτη», ξεκαθάρισε πάντως ο αθλητικός διευθυντής της Παρτιζάν, Ζόραν Σάβιτς μιλώντας στο MozzartSport.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags