Ο Αυστραλός, που ήταν εκ των πρωταγωνιστών του φετινού Αμερικανικού Όπεν φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης, προσθέτοντας στο παλμαρέ του και την σπουδαιότερη νίκη της καριέρας του απέναντι στον Ρότζερ Φέντερερ, έδωσε την δυνατότητα στους ακολούθους του στο Instagram να του παραθέσουν κάποιες ερωτήσεις.

Ο Μίλμαν απάντησε σε κάποιες από αυτές, με την πλειονότητα πάντως να μην αφορούν το τένις. Μια ερώτηση όμως, ήταν για τον Μάρκο Παγδατή. Ένας ακόλουθος του Μίλμαν τον ρώτησε ποια είναι η γνώμη του για τον Κύπριο πρωταθλητή και εκείνος… απάντησε.

“Είμαι μεγάλος fan του Μάρκου γιατί είναι από τα καλύτερα παιδιά, παρότι υποστηρίζει αισχρή ποδοσφαιρική ομάδα”, έγραψε ο Αυστραλός.

Φυσικά, αναφέρεται στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία έχει… κορόνα στο κεφάλι του ο Μάρκος Παγδατής, ο οποίος δείχνει την αγάπη του για τους “κόκκινους διαβόλους” ανά πάσα στιγμή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Την απάντηση του Μίλμαν στην συγκεκριμένη ερώτηση έκανε αναδημοσίευση ο Παγδατής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας με κεφαλαία γράμματα κάτω από την απάντηση του Μίλμαν: “MAN UTD”.

Δείτε και εσείς:


ΠΗΓΗ: tennis24.gr