ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Αντιδράσεις προκάλεσε η κίνηση των παικτών της εθνικής χάντμπολ της Τουρκίας να χαιρετήσουν στρατιωτικά, τη στιγμή που οι δυνάμεις της χώρας τους έχουν εισβάλλει στη Βόρεια Συρία.

Μάλιστα, ανάμεσα στους Τούρκους διεθνείς που χαιρέτησαν στρατιωτικά είναι ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Γιουνούς Ουζμουσούλ, και ο δεξιός ίντερ του Ολυμπιακού, Αλί Τινκίρ.

Ο Τούρκοι παίκτες προέβησαν στην κίνησή αυτή μετά την αναμέτρηση με το Βέλγιο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στην οποία επικράτησαν με 33-24.

Θυμίζουμε ότι σε παρόμοιες ενέργειες έχουν προβεί κι άλλοι Τούρκοι αθλητές, όπως οι διεθνείς της εθνικής ποδοσφαίρου, αλλά και ο παγκόσμιος πρωταθλητής των κρίκων, Ιμπραχίμ Τσολάκ.

Μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη, αναμένεται η αντίδραση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χάντπμπολ, ενώ δεν λείπουν και οι φωνές που ζητούν τον αποκλεισμό της Τουρκίας.

Την επίμαχη φωτογραφία, με τους παίκτες της ομάδας να χαιρετούν στρατιωτικά δημοσίευσε η επίσημη ιστοσελίδα της τουρκικής Ομοσπονδίας Χάντμπολ.