ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Οι παίκτες της Εθνικής Χάντμπολ της Τουρκίας προκάλεσαν αντιδράσεις με την κίνησή τους να χαιρετήσουν στρατιωτικά μετά από αναμέτρηση με το Βέλγιο.

Ανάμεσά τους βρίσκονταν δύο παίκτες της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις στις διοικήσεις των ομάδων τους για τη συμμετοχή τους στην εν λόγω ενέργεια.

Όπως ανακοίνωσε η ερασιτεχνική ΑΕΚ, ο τερματοφύλακας, Γιουνούς Οζμουσούλ, κλήθηκε επίσημα σε απολογία από τη διοίκηση του συλλόγου.

"Η ΑΕΚ καλεί σε απολογία τον τερματοφύλακα της ομάδας χάντμπολ, Yunus Ozmusul, για παράβαση του εσωτερικού κανονισμού" αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Το ίδιο ισχύει και για τον ίντερ του Ολυμπιακού, Αλί Τινκίρ, καθώς οι Ερυθρόλευκοι ενοχλήθηκαν ιδιαιτέρως μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία του παίκτη τους στην επίμαχη φωτογραφία με τον στρατιωτικό χαιρετισμό των Τούρκων διεθνών.

Οι Πειραιώτες ενημέρωσαν τον Τινκίρ ότι θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στη διοίκηση μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του είναι ανοικτά, ακόμα και αυτό της απομάκρυνσής του από την ομάδα.