Ο Τζέιμς Χαντ ήταν γνωστός για την υψηλή ζωή και ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 του 1976 δεν άφησε την πίεση του αγώνα του τίτλου να τον εμποδίσει από σκανδαλώδεις αποδράσεις με γυναίκες.

Ο Τζέιμς Χαντ, ο διαβόητος playboy της Formula 1, φέρεται να έβαλε στο κρεβάτι του 33 αεροσυνοδούς της British Airways μέσα σε ένα μόλις δεκαπενθήμερο.

Παρά μια σχετικά σύντομη εξάχρονη θητεία στην πίστα της Formula 1, ο Χαντ χαιρετίζεται ως ένας από τους καλύτερους οδηγούς της Βρετανίας, έχοντας κατακτήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 1976, νικώντας τον θρυλικό Νίκι Λάουντα.

Ο Τζέιμς Χαντ (AP)

Όπως αναφέρεται  ο Χαντ, γνωστός για τη «γιγάντια όρεξη του για σεξ», κάλεσε τις αεροσυνοδούς της British Airways στη σουίτα του στο ξενοδοχείο Tokyo Hilton, αφού τους άφησαν στη ρεσεψιόν για 24ωρη αναμονή. Την ημέρα του αγώνα, φάνηκε ότι η λίμπιντο του Χαντ δεν μειώθηκε.

Ο Χαντ ήταν στο παρελθόν παντρεμένος με τη Σούζι Μίλερ, αλλά η σχέση τους σύντομα διαλύθηκε - πιθανότατα λόγω του τρόπου ζωής του οδηγού - και πέρασαν ένα ακατάστατο διαζύγιο.