Τα γενέθλιά του είχε πριν από μερικές μέρες ο Στέφανος Τσιτσιπάς και μετά την προπόνησή του τον περίμενε μια όμορφη έκπληξη. Η μητέρα και η σύντροφός του, ετοίμασαν μια τούρτα για τα 26α γενέθλιά του, ωστόσο ο πατέρας του δεν ήταν εκεί.

Την τούρτα κρατούσε η μητέρα του Τζούλια η οποία τον αγκάλιασε και του ευχήθηκε, ενώ παρούσα ήταν και η κοπέλα του, Πάουλα Μπαντόσα.

Ο Έλληνας τενίστας αυτό το διάστημα βρίσκεται στις ΗΠΑ, για να παίξει στο Μάστερς που είναι ο προάγγελος του US Open και οι διοργανωτές δεν ξέχασαν τα γενέθλιά του.

Ηχηρή ήταν η απουσία του πατέρα του, που μετά το ξέσπασμά του σε αγώνα σταμάτησε να είναι προπονητής του.

«Χρειάζομαι και αξίζω έναν προπονητή που να με ακούει και ακούει τα σχόλια μου ως παίκτη. Ο πατέρας μου δεν είναι πολύ έξυπνος ή πολύ καλός στο να χειρίζεται τέτοιους είδους καταστάσεις. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό. Είμαι πραγματικά πολύ απογοητευμένος μαζί του. Πραγματικά δεν ξέρω αν αυτή τη στιγμή θα σκεφτόμουν κάποιες αλλαγές, αλλά είμαι πραγματικά απογοητευμένος. Το πιο σημαντικό για έναν παίκτη είναι να έχει άμεσο και καλό feedback από έναν προπονητή» ήταν τα πρώτα λόγια του Στέφανου Τσιτσιπά μετά το ξέσπασμά του.