Ο Μπόρις Μπέκερ εκπλήρωσε πλέον αυτό που είχε ανακοινώσει στην αρχή της χρονιάς. Ο θρυλικός Γερμανός τενίστας θα παντρευτεί την επί χρόνια αγαπημένη του Λίλι ντε Καρβάλιο Μοντέιρο!

Ο γάμος θα γίνει στην Ιταλία, στο Πορτοφίνο, ενώ προσκλητήρια δεν έλαβαν όλα τα παιδιά του πρώην προπονητή του Νόβακ Τζόκοβιτς. Η κόρη του Άνα Ερμάκοβα αποκάλυψε ότι δεν ήταν καλεσμένη.

Ο Μπόρις Μπέκερ (AP Photo/Kerstin Joensson)

Το one night stand

Η Άνα είναι το παιδί που είχε ο Μπέκερ σε μια περιπέτεια που είχε στο Λονδίνο το 1999, όταν έπαιξε τον τελευταίο του αγώνα στο Wimbledon.

«Ήθελα να γιορτάσω με τα αγόρια που έπαιξα τον τελευταίο αγώνα στο Wimbledon. Γιορτάσαμε, ήπιαμε μερικά ποτά και έπεσα πάνω στην Αντζελα, την οποία γνώρισα δύο εβδομάδες νωρίτερα στο εστιατόριο. Πολλά έχουν ειπωθεί όλα αυτά τα χρόνια. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά μπορώ να σας πω ότι πήγαμε στο πίσω δωμάτιο και όχι, δεν ήταν ντουλάπα. Ήταν πολύ μικρός χώρος στο εστιατόριο και ήταν αδύνατο να έχει οποιαδήποτε φυσική δραστηριότητα. Γνωριστήκαμε, κάναμε σεξ και δεν είχα κανέναν αριθμό ή επαφή μαζί της» είπε ο Μπέκερ και πρόσθεσε:

«Οκτώ μήνες αργότερα, έφτασε το φαξ. Θυμάμαι τις περισσότερες λέξεις που έλεγαν: «Ίσως δεν με θυμάσαι, η τελευταία μας συνάντηση ήταν πριν από οκτώ μήνες, ορίστε ο αριθμός μου, τηλεφώνησέ με». Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Την επόμενη εβδομάδα συναντήθηκα με την Άντζελα στο Λονδίνο. Νομίζω ότι νοίκιασα έναν ολόκληρο όροφο του ξενοδοχείου. Μπήκε μέσα, φορούσε ένα μεγάλο παλτό, το έβγαλε και είδα ότι ήταν έγκυος. Μου εξήγησε ότι είμαι ο πατέρας του παιδιού».

Ο Γερμανός τενίστας επιβεβαίωσε ότι ζήτησε τεστ DNA.