Συγκριτικά με το ματς ενάντια στη Φινλανδία - σκέφτεται να δώσει φανέλα βασικού και πάλι στον αρχηγό μας, τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, που λογικά θα πάρει τη θέση του Μαυρία με τον Καρέλη να παραμένει στα αριστερά.

Ακόμη, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις όσων παρακολουθούν από κοντά την προετοιμασία της εθνικής, είναι πολύ πιθανό να παίξει με κλασικό αριστερό μπακ (ο Σταφυλίδης έχει προβάδισμα αντί του Γιαννούλη) και να περάσει στα δεξιά της άμυνας τον Τοροσίδη αντί του Βύντρα.

Τέλος, θέλοντας να δώσει πιο επιθετικό τόνο στη μεσαία γραμμή, φαίνεται πως ο Ιταλός εξετάζει το ενδεχόμενο ν' αφήσει στον πάγκο το Σάμαρη και να βάλει αντ' αυτού έναν εκ των Φορτούνη ή Μάνταλου.

Πάντως στο διπλό που έγινε στη σημερινή προπόνηση οι δύο δεκάδες που… «κοντραρίστηκαν» ήταν οι εξής: Παπασταθόπουλος, Βύντρα στόπερ, δεξιά ο Σκόνδρας, αριστερά ο Γιαννούλης, Τζιόλης και Μανιάτης αμυντικά χαφ, Μάνταλος επιθετικός μέσος, δεξιά ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Μαυρίας και στην κορυφή ο Αθανασιάδης από τη μία και από την άλλη οι Μανωλάς, Μόρας στόπερ, Τοροσίδης δεξιά, Σταφυλίδης αριστερά, Ταχτσίδης, Σάμαρης αμυντικοί μέσοι, ο Φορτούνης μπροστά τους, Καρέλης, Σαμαράς στα άκρα και ο Μήτρογλου στην κορυφή.