Facebook Pixel Πράνιτς: "Νίκη για τον κόσμο μας"
| 2016-03-10 23:29:00

Πράνιτς: "Νίκη για τον κόσμο μας"

Πράνιτς: "Νίκη για τον κόσμο μας"

Ο Ντάνιελ Πράνιτς σε δηλώσεις του στη NOVA τόνισε πως το κίνητρο για τη νίκη στο "Γ.Καραϊσκάκης" είναι για να δώσουν χαρά στους οπαδούς του Παναθηναικού, σε μια αποτυχημένη σεζόν, όπως τη χαρακτήρισε

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:

"Φυσικά στην κατάσταση που είμαστε είναι το μόνο που μας έχει απομείνει... Η σεζόν δεν ήταν επιυχημένη για μας και θέλουμε τουλάχιστον να δώσουμε λίγη χαρά στους οπαδούς μας. Γι` αυτό τον λόγο σίγουρα είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, αλλά αν τα αφήσουμε αυτά στην άκρη είναι ένα μεγάλο παιχνίδι στην Ελλάδα. Ένα μεγάλο παιχνίδι. Δεν σκεφτόμαστε τι έχει προηγηθεί ή τι θα ακολουθήσει. Σκεφτόμαστε μόνο αυτό το ματς και θέλουμε να είμαστε για να δώσουμε το 100% στο γήπεδο. Θέλουμε να δυσκολέψουμε τον Ολυμπιακό και να πάρουμε εκεί τους τρεις βαθμούς.

Οι λεπτομέρειες θα κρίνουν σίγουρα το παιχνίδι. Περιμένω τον Ολυμπιακό πολύ επιθετικό στα 15-20 πρώτα λεπτά. Θα περιμένουν να σκοράρουν, όμως αν δεν γίνει αυτό, θα γίνουν πολύ νευρικοί γιατί σίγουρα θέλόυν πολύ να κερδίσουν γιατί παίζουν στην έδρα τους. Θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι και να περιμένουμε την ευκαιρία μας, γιατί σίγουρα θα έρθει η ευκαιρία και εκεί θα πρέπει να είμαστε αδίστακτοι. Όταν έρθει η ευκαιρία, θα πρέπει να σκοράρουμε και να πάρουμε τη νίκη.

Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι για όλη την Ελλάδα και ιδίως για τους οπαδούς μας. Αν κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, σίγουρα θα χαρούν όλοι, γιατί είναι το ματς της χρονιάς. Γνωρίζουμε οτι αυτή η σεζόν δεν ήταν επιτυχημένη και αυτό το παιχνίδι δεν μπορεί να την κάνει. Το καταλαβαίνουμε και κανείς στα αποδυτήρια δεν είναι ευχαριστημένος με αυτό. Όμως δουλεύουμε σκληρά και προσπαθούμε αυτή τη στιγμή να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Αυτό είναι το παιχνίδι της χρονιάς για μας και πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να χαρούμε λίγο στα αποδυτήρια και να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας"

Για ότι έγινε στον πρώτο γύρο: "Ήταν μια παράξενη κατάσταση, δεν παίξαμε στον πρώτο γύρο. Ήμουν στην εξέδρα. Δεν το σκεφτόμαστε όμως, είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς που έρχεται και 'ετσι μόνο θα κερδίσουμε. Αν σκεφτούμε κάτι άλλο, τότε δεν έχουμε πιθανότητες για να κερδίσουμε".

Για το αν θα μείνει στον Παναθηναϊκό: "Δεν σκέφτομαι το συμβόλαιο μου αυτή τη στιγμή. Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι το ματς με τον Ολυμπιακό και μετά θα δούμε" 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags