Facebook Pixel Kαγιούλης: "Δεν είπα ότι αύριο θα κάνω τον Ηρακλή Τσέλσι"!
| 2016-09-05 19:28:00

Kαγιούλης: "Δεν είπα ότι αύριο θα κάνω τον Ηρακλή Τσέλσι"!

Kαγιούλης: "Δεν είπα ότι αύριο θα κάνω τον Ηρακλή Τσέλσι"!

Τρομερές και... φοβερές δηλώσεις του Νίκου Καγιούλη στο "Αθλητικό Metropolis" για το deal με τον Μοντεκάλβο, τον Παπαθανασάκη και το τι μέλλει γενέσθαι στον Ηρακλή...

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ραντεβού με τον Μοντεκάλβο και το ενδιαφέρον του Ιταλού για τον Ηρακλή:
«Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα σε ό, τι αφορά την πλευρά τη δική μας, την πλευρά του Ηρακλή. Μέχρι στιγμής δεν είχαμε κάτι συγκεκριμένο γραπτώς από τον κύριο Μοντεκάλβο. Δεν υπήρχε συμφωνία επί καμία βάσεως σε αυτό το θέμα, υπήρξαν συζητήσεις τις προηγούμενες ημέρες, δεν υπήρξε κάτι οριστικό. Είχαμε κανονίσει ένα ραντεβού για σήμερα το οποίο δεν ήταν σε καθορισμένη ώρα ,απλώς είχαμε καθορίσει την ημέρα που θα συναντηθούμε, με βασική προϋπόθεση μέχρι εκείνη την ημέρα, δηλαδή τη σημερινή, να υπάρχει μια γραπτή δήλωση ενδιαφέροντος και μία οριστική πρόταση το τι σκέφτεται και τι θέλει να κάνει ο κύριος Μοντεκάλβο. Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα. Δεν ξέρω γιατί διέρρευσε προς τα έξω ότι υπήρχε τέτοια συμφωνία. Εγώ είχα πει σε μία συνέντευξη ότι δεν έχουμε καταλήξει κάπου, σε τίποτα δεν υπάρχει συμφωνία μέχρι στιγμής. Τις τελευταίες ώρες έχουν αλλάξει λίγο τα δεδομένα, αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε προ μιας συζήτησης η οποία θα ακολουθήσει στις εφτά η ώρα το βράδυ. Μας έκανε μία γραπτή πρόταση, δήλωση ενδιαφέροντος. Εμείς είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε σε σοβαρό επίπεδο για το συμφέρον του Ηρακλή. Από κει και πέρα αν είναι σοβαρή η πρότασή του αυτά που και αυτά που θέλει να μας καταθέσει, δεν θα υπάρξει πρόβλημα από δική μας πλευρά. Αν συνεχίσει το ίδιο κωμικοτραγικό, με φωτογραφίες, προτάσεις που δεν υπήρξαν ποτέ, με συζητήσεις που δεν έγιναν ποτέ, τι να σας πω».

Για το αν γνωρίζουν πράγματα για τον Μοντεκάλβο: «Αυτό το κάναμε και το συνεχίζουμε γιατί θα κοιτάξουμε το καλύτερο για τον Ηρακλή. Γι’ αυτό και θα κοιτάξουμε εξονυχιστικά, αν μπορεί να προσφέρει και έχει την οικονομική δυνατότητα να το κάνει αυτό. Δεν έχουμε πάρει ακόμη οριστικές απαντήσεις από τους συνεργάτες μας. Πιστεύω να τις έχουμε τις επόμενες μία – δύο ώρες για να ξεκαθαρίσει οριστικά. Η συνάντηση έχει γίνει προ ημερών στην Αθήνα και με αυτόν και με τους δύο συνεργάτες του. Αυτοί ήρθαν σε επικοινωνία πρώτα μαζί μας και μετά ο κ.Μοντεκάλβο».

Για το αν θα καταφέρουν να βρούνε επενδυτή: «Θεωρώ ότι θα βρεθεί επενδυτής .Οι απαιτήσεις του Παπαθανασάκη είναι το τελευταίο που βάζουμε σαν όρο. Βασική προϋπόθεση είναι όλα τα υπόλοιπα. Η τιμή είναι διαπραγματεύσιμη, δεν παίζει τον πρωταρχικό ρόλο. Δεν μπαίνω γενικά σε νούμερα στα οικονομικά της ΠΑΕ. Όταν υπάρχει ενδιαφερόμενος να τα λέω εκεί και το είχα πει και στους παλαίμαχους. Προτιμώ τα οικονομικά να μένουν στην ΠΑΕ».

Για τους παλαίμαχους και τους Αντωνέλη, Αρβανιτίδη: «Αυτό δεν εξαρτάται από μένα. Έκανα τη συνάντηση με τους παλαίμαχους, δεν είδα όμως κάτι ουσιαστικό. Τότε όμως δεν υπάρχει λόγος συζήτησης, όταν υπάρχουν μόνο ευχολόγια. Ο κ. Αντωνέλης δεν έδωσε πότε κάτι συγκεκριμένο, κάποιο στοιχείο για να προχωρήσουμε. Είχα τηλεφώνημα με Αρβανιτίδη, μιλήσαμε 20 λεπτά, έδειξε ενδιαφέρον για 10 λεπτά και μετά απέσυρε το ενδιαφέρον του. Είπε θα μου απαντήσει για κάποιο ραντεβού, αλλά δεν έγινε κάτι άλλο».

Για το ενδιαφέρον του Λεκατσά: «Είχαμε μία ηλεκτρονική εκδήλωση ενδιαφέροντος μέσω του κ.Τσιπίδη, είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία όταν βρισκόταν στο Βέλγιο. Είπε θα επανέλθει στα μέσα της εβδομάδας αλλά δεν είναι για αγορά, αλλά για μία οικονομική βοήθεια των 100- 200 χιλιάδων ευρώ».

Για την ομάδα και τα έσοδα της: «Δε βλέπω κάτι απέναντί μου, πιστεύω ότι όλοι είναι μαζί για τον Ηρακλή. Και αν δεν προχωρήσουν οι αγοραπωλησίες μπορούμε να προχωρήσουμε. Από δική μου πλευρά αποδεικνύουμε διάφορα πράγματα όπως θέματα αδειοδότησης, ενημερότητας, πληρωμής παικτών, θέματα που έχουν αμφισβητηθεί από πολλούς. Πάμε βήμα-βήμα, δε θέλω να δώσω υποσχέσεις. Δεν θεωρώ επιτυχία την άδεια, αλλά δεδομένη. Έχω αναλάβει τον τελευταίο ενάμιση μήνα, δεν θέλω αντιπαραθέσεις ούτε με φιλάθλους, ούτε με παλαίμαχους. Θέλω να πιστεύω ότι όλοι είναι υπέρ του Ηρακλή, δεν είπα ότι αύριο θα κάνω τον Ηρακλή Τσέλσι. Είπα τρία πράγματα τα οποία μπορώ να κάνω και τα πραγματοποιώ σταδιακά. Δεν θα πανηγυρίσω που θα πληρώσω τους παίκτες και άλλα πράγματα που είναι αυτονόητα για μια ΠΑΕ ειδικά όπως την σκέφτομαι εγώ και όπως την ζω εγώ στην Γερμανία».

Για το αν έχει τα κεφάλαια για να βοηθήσει την ομάδα: «Δε θέλω να πάω στα παλιά. Προσπαθούμε να λύσουμε όλα τα προβλήματα, βρίσκουμε επενδυτές μας ενισχύουν σε αυτό που κάνουμε για να μπορέσει ο Ηρακλής να λειτουργεί ως επαγγελματική ΠΑΕ».

Για τον λόγο που πληρώνει ενώ δεν είναι δικός του Ηρακλής: «Το βλέπω εντελώς επαγγελματικά. Το κέρδος στην εταιρεία μου θα έρθει σε ένα-δύο χρόνια ή όταν πουληθεί η ΠΑΕ Ηρακλής σε κάποιον που θα έχω βρει εγώ. Για να κερδίσεις κάτι πρέπει να κάνεις μια επένδυση, έτσι και εμείς τώρα επενδύουμε και θα πάρουμε κέρδος κάποια στιγμή όποτε και αν έρθει αυτό».

Για την πορεία της ομάδας: «Είμαι αισιόδοξος για τα παιδιά που ήρθαν και αυτά που έμειναν, ξέρω την ποιότητα της ομάδας και του προπονητή και θα είμαστε ανταγωνιστικοί στη Σούπερ Λιγκ».

Για την σχέση του με τον Νίκο Παπαδόπουλο: «Έχω καλή σχέση με τον προπονητή που έχει ξεκινήσει από την Ολλανδία. Κατά 80% οι μεταγραφές είναι επιλογές του προπονητή άρα σημαίνει ότι τον στηρίζουμε. Είναι μια ιεραρχία σε κάθε ομάδα που πρέπει να ακολουθείται. Όποιος νομίζει ότι δεν μπορεί να το κάνει αυτό θα πάψει να υπάρχει στον Ηρακλή».

Για τον Άλβαρο Πρέσα: «Δουλεύει για τον Ηρακλή εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στην Ισπανία και όταν πρέπει να έρθει να αναλάβει τα καθήκοντά του θα επανέλθει. Είναι συνεργάτης της εταιρείας και δουλεύει για το μέλλον και είναι κομμάτι του πλάνου που είναι διετές, για να μην πω τριετές. Για να μπουν όλα στη σειρά τους. Αν προκύψει κάποιος σοβαρός επενδυτής-αγοραστής τότε δεν θα έχουμε πρόβλημα να αποχωρήσουμε και αύριο το πρωί».

Για τον Παπαθανασάκη: «Το σύνολο της λειτουργίας της ΠΑΕ περνάει από το δικό μου χέρι. Φυσικά και μιλάω με τον μεγαλομέτοχο, με ενημερώνει για πιθανούς επενδυτές και εγώ για το ποιο στάδιο είμαστε στα θέματα της ομάδας γιατί παραμένει μεγαλομέτοχος. Το θέμα της διοικήσεως και της διαχείρισης είναι αποκλειστικά δικό μου».

Για το αν υπάρχει άλλος επενδυτής εκτός από τον Μοντεκάλβο: «Να υπάρχει και άλλος ενδιαφερόμενος αλλά ψάχνουμε να βρούμε τον πιο σωστό άνθρωπο για να έρθει η ηρεμία και η ησυχία σε αυτή την ομάδα».

Για τον κόσμο που δεν πιστεύει στο πλάνο του: «Ο κόσμος όταν μας δώσει ένα ορισμένο χρόνο και δει τι κάνουμε τότε θα πιστέψει ότι μπορεί να προχωρήσουμε και παρακάτω. Τον θέλουμε μαζί μας, δεν υπάρχει ομάδα χωρίς την υποστήριξη του κόσμου της. Αυτά τα πράγματα πάνε μαζί, δεν θέλω να λέω λόγια αλλά να κάνουμε πράξεις. Και με αυτό να πιστέψει ότι κάνουμε κάτι καλό για την ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags