Αναλυτικά:

Για το εύρος των καθηκόντων του στον ΠΑΟΚ: «Είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, ο αθλητικός διευθυντής και αντιπρόεδρος. Επίσης ασχολούμαι με την ακαδημία, τις μεταγραφές, την πρώτη ομάδα, τη ομάδα νέων και τους δανεισμούς. Ασχολούμαι με ότι έχει να κάνει με τις αθλητικές δραστηριότητες του συλλόγου».

Για την περίοδο που κατείχε την θέση του προέδρου: «Υπήρξε μια στιγμή που είχα την θέση του προέδρου. Δεν μου άρεσε. Φανταστείτε κάθε μέρα να πρέπει να υπογράψεις ένα βουνό από έγγραφα, τα οποία επίσης είναι στα ελληνικά. Αυτά δεν είναι για εμένα, εγώ θέλω να επικεντρωθώ στην αθλητική πλευρά του συλλόγου. Έτσι πρόεδρος του ΠΑΟΚ έγινε ο ιδιοκτήτης Ιβάν Σαββίδης».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ την περσινή σεζόν: «Μετά από διάστημα 14 ετών, η ομάδα κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και έχει πολλούς υποστηρικτές που περίμεναν μια τέτοια επιτυχία. Ήταν μια γιορτή για όλη την πόλη. Όταν στις 4 το πρωί η ομάδα έφτασε στο Λευκό Πύργο, ένα από τα αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης, μας περίμεναν 7-8000 οπαδοί!

Επιπλέον, τερματίσαμε στην δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, μόνο τρεις βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό, αλλά και στο Europa League, φτάσαμε μέχρι τους «32» του θεσμού. Το πιο σημαντικό πράγμα όμως είναι ότι η ομάδα έχει ανακάμψει και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, ευχαριστώντας τους οπαδούς της.

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Ο πρόεδρος δεν είναι ποτέ πλήρως ικανοποιημένος. Ίσως, γιατί δεν έχουμε ακόμη κερδίσει το πρωτάθλημα. Αυτός άλλωστε είναι ο μέγιστος στόχος του ΠΑΟΚ και του Σαββίδη. Είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, ένας από τους πολύ σεβαστούς Ρώσους επιχειρηματίες. Τώρα θέλει να φέρει στο υψηλότερο επίπεδο τον σύλλογο, ο οποίος για πολλά χρόνια είχε αρκετά προβλήματα.

Για τους οπαδούς του Δικεφάλου: «Η κύρια δύναμη του ΠΑΟΚ είναι οι οπαδοί του σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Αυστραλία, την Αμερική και τη Γερμανία.Νομίζω ότι συνολικά υπάρχουν περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι».

Για τις διαφορές που έχει το ελληνικό ποδόσφαιρο σε σχέση με την Ουκρανία και την Ρωσία: «Τα δύο βασικά σημεία είναι οι οπαδοί και ο Τύπος. Εδώ έχουν τεράστιο αντίκτυπο. Στη Θεσσαλονίκη και μόνο υπάρχουν πέντε ή έξι μεγάλα sites, που γράφουν για το ποδόσφαιρο. Στην Ελλάδα, υπάρχουν περίπου επτά καθημερινές αθλητικές εφημερίδες, όπου το 80% του χώρου δίνεται στο ποδόσφαιρο».

Για το αν με τόσα πολλά ΜΜΕ υπάρχει αξιοπιστία: «Τώρα που έχουμε την μεταγραφική περίοδο, καθημερινά βρίσκουμε στο διαδίκτυο τα ονόματα των παικτών που φέρεται ήδη να έχουν κλείσει στον ΠΑΟΚ. Αλλά εγώ, ο αθλητικός διευθυντής, είναι η πρώτη φορά που ακούω τα ονόματα τους…»

Για την επίδραση που έχουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ: «Είναι πολύ σημαντικοί για τον σύλλογο. Παρά το γεγονός ότι μπορεί να υπάρχει περίσσεια ενέργεια και ενίοτε να δημιουργούν προβλήματα, όπως στον τελικό του Κυπέλλου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να τιμωρηθεί και να παίξουμε επτά ματς χωρίς τους οπαδούς μας».

Για την κριτική που ασκεί στους Έλληνες διαιτητές: «Mου έχει επιβληθεί ήδη τέσσερις φορές πρόστιμο για τις παρατηρήσεις κατά του διαιτητή. Το μεγάλο πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι η έλλειψη της ίσης μεταχείρισης όλων των συλλόγων. Ο καθένας το αντιλαμβάνεται διαφορετικά αυτό».