Ενδιαφέροντα στατιστικά μετά τον αγώνα Δανία-Αυστραλία:

571 - Τα λεπτά που ο Κάσπερ Σμάιχελ κράτησε «καθαρή» την εστία του. Το πέναλτι-γκολ του Γέντινακ έδωσε τέλος στο μηδέν παθητικό που κράτησε συνολικά εννέα ώρες και 31 λεπτά.

18 - Ο Κρίστιαν Έρικσεν έχει εμπλακεί σε 18 γκολ στις τελευταίες 15 εμφανίσεις του με τη Δανία. Τις 13 φορές βρήκε δίχτυα, ενώ έχει «μοιράσει» και πέντε ασίστ.

11 - Ο μέχρι τώρα συνολικός αριθμός των πέναλτι που έχουν δοθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Σε όλη τη φάση των ομίλων του Μουντιάλ 2014 είχαν καταλογιστεί 10 πέναλτι.

5 - Το υπ` αριθμόν πέναλτι που δόθηκε στη διοργάνωση της Ρωσίας μετά από εξέταση του VAR.

3 - Τα γκολ του Γέντινακ με τα χρώματα της Αυστραλίας. Πλέον ο Γέντινακ είναι ο δεύτερος σκόρερ των «καγκουρό»σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά τον Τιμ Κέιχιλ (5).

3 - Ο Γέντινακ είναι ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων που έχει σημειώσει 3+ γκολ, όλα από την... άσπρη βούλα!

2 - Τα πέναλτι που έχει «δώσει» ο Γιουσούφ Πόουλσεν σε ένα Μουντιάλ. Το ρεκόρ κρατούσε από το Μουντιάλ του 1966. Και να φανταστεί κανείς ότι ο Πόουλσεν δεν είναι αμυντικός!

1 - Η Αυστραλία δεν μπόρεσε ούτε κόντρα στην Δανία να κρατήσει το μηδέν στην εστία της. Η μοναδική φορά που το έχει πετύχει ήταν το μακρινό 1974, όταν αναδείχθηκε ισόπαλη με την Χιλή.