Η Ελλάδα έπαιξε έναν «τελικό» στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Ουγγαρία, σε ένα ματς που χρειαζόταν τη νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον όμιλό της στο Nations League.

Πάντως, στην προσπάθεια που έκανε η «γαλανόλευκη» στο Ολυμπιακό Στάδιο δεν είχε στο πλευρό της τον κόσμο. Όπως αναμενόταν, βάσει της προπώλησης των εισιτηρίων, η προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο ήταν ελάχιστη. Κάτι που κατέστησε ακόμα πιο δύσκολο το έργο των διεθνών σε ένα γήπεδο που ως γνωστόν, αν δεν έχει πολύ κόσμο, είναι πολύ «κρύο» για τους παίκτες.

Το δήλωσε, άλλωστε, και ο Κώστας Φορτούνης χθες στη συνέντευξη Τύπου πως το ΟΑΚΑ δεν είναι… Καραϊσκάκη, η οποία είναι μια παραδοσιακά «καυτή» έδρα που δίνει «φτερά» στους διεθνείς, ακόμα κι όταν δεν είναι γεμάτη.

«Ξέρουμε ότι το γήπεδο δεν είναι όπως το Καραϊσκάκης, που είναι ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο, όμως θέλουμε τον κόσμο να έρθει και να μας στηρίξει», τόνισε χαρακτηριστικά ένας από τους ηγέτες της ομάδας.

Μάλιστα, μετά και την απογοητευτική εικόνα στις εξέδρες απόψε, είναι πολύ πιθανό να τεθεί επίσημα θέμα επιστροφής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο «σπίτι» του Ολυμπιακού. Είναι κάτι που το έχει ζητήσει και ο Μίκαελ Σκίμπε, εκτός από τους ποδοσφαιριστές.

Και το πιο πιθανό είναι η Oμοσπονδία να ακούσει την άποψη των μελών της «γαλανόλευκης» και άμεσα να κινηθούν οι διαδικασίες για να γίνει πάλι το «Γ. Καραϊσκάκης» η έδρα της Εθνικής ομάδας.