Ισπανία - Ελλάδα: Η Εθνική Ελλάδος όπως διαβάσατε νωρίτερα θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές στην βασική της ενδεκάδα και αρκετό ενδιαφέρον συγκεντρώνει το ποιος θα είναι ο αρχηγός για το ματς με τους Ισπανούς!

Όπως είθισται στις Εθνικές αρχηγός χρίζεται ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές, κάτι που δεν είχαμε δει ωστόσο στην αναμέτρηση με την Σλοβενία και το 0-0.

Πιο συγκεκριμένα πριν την έναρξη του αγώνα ο Τάσος Μπακασέτας μέτραγε 32 συμμετοχές, ενώ 34 μέτραγε ο Τζαβέλλας με τον Φαν Σχιπ να επιλέγει τον μεσοεπιθετικό (τότε της Αλάνιασπορ), σε αντίθεση με τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του. Aξίζει να σημειωθεί ότι στην αποστολή για το ματς με την Ισπανία τις περισσότερες τις μετρά ο Φορτούνης, ο οποίος έχει 51, αλλά θα είναι στον πάγκο! Ο Φορτούνης έχει φορέσει το περιβραχιόνιο στα φιλικά με Κύπρο και Τουρκία.

Τα δεδομένα και σήμερα είναι παρόμοια, με τους δύο παίκτες να έχουν διαφορά δύο αγώνων, ενώ βάσει των ενδεκαδάτων τρίτος στην ιεραρχία είναι ο Πέτρος Μάνταλος! Πάντως ο Φαν Σχιπ εμπιστεύεται περισσότερο από όλους τον Μπακασέτα.

Οι πρώτοι 5 σε συμμετοχές από τους βασικούς:

Γιώργος Τζαβέλλας: 35

Τάσος Μπακασέτας: 33

Πέτρος Μάνταλος: 32

Κυριάκος Παπαδόπουλος: 29

Κάρλος Ζέκα: 27