Παναθηναϊκός: Με χθεσινοβραδινό ρεπορτάζ το Sportdog, αποκάλυπτε τι πραγματικά συμβαίνει με τον Χοσεϊνί και τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ.

Ειδικότερα για τους «πράσινους», το ενδεχόμενο ενασχόλησης με τον παίκτη είναι σχεδόν μηδαμινό, καθώς οι οικονομικές του απαιτήσεις του Ιρανού ξεπερνούν τις 600 χιλ. ευρώ και μπορούν να φτάσουν ακομα και πάνω από 800 χιλ. ευρώ!

Ωστόσο, υπάρχει ένα παρασκήνιο που προέκυψε από την περίπτωση Χοσεϊνί. Ποιο είναι αυτό; Το γεγονός ότι στον Παναθηναϊκό έρχονται αρκετές προτάσεις για στόπερ ενόψει καλοκαιριού! Τη στιγμή μάλιστα που ο σύλλογος διαθέτει ήδη τρεις παίκτες ενδεκάδας, δηλαδή τους Σένκεφελντ, Βέλεθ, Πούγγουρα. Θα υπάρξει κάποια αποχώρηση; Μόνο με την πώληση κάποιου εκ των παραπάνω, διότι και οι τρεις έχουν συμβόλαιο. Μην ξεχνάμε πως σαν κεντρικός αμυντικός μπορεί ν’ αγωνιστεί και ο αρχηγός, Δημήτρης Κουρμπέλης.

Στην… πιάτσα ακούγεται έντονα ότι ο Πιέρ Ντρεοσί θέλει ν' αλλάξει πολλά στην αμυντική γραμμή του Παναθηναϊκού του χρόνου. Και ίσως αυτό να δικαιολογεί γιατί «σκάνε» οι προτάσεις για στόπερ από την Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Όλα… τούμπα με Μπόλονι - Φεύγουν κορυφαία ονόματα στον ΠΑΟ - "Τέλος" δύο εξτρέμ από το Λιμάνι!