Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός για Παουλίνιο - "Έξι εκατομμύρια το κασέ του - Γι’ αυτό τον πήρε η Μπαρτσελόνα"
| 2021-06-30 10:00:00

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός για Παουλίνιο - "Έξι εκατομμύρια το κασέ του - Γι’ αυτό τον πήρε η Μπαρτσελόνα"

του Γιώργου Κτενά
ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός για Παουλίνιο - "Έξι εκατομμύρια το κασέ του - Γι’ αυτό τον πήρε η Μπαρτσελόνα"

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, η επιστροφή από Κίνα και η Ελλάδα. Το όνομα του "παίζει" στα ρεπορτάζ των δύο κορυφαίων ελληνικών ομάδων, όμως για να έρθει στη χώρα μας, χρειάζεται ένα ΤΡΕΛΟ συμβόλαιο. Πόσο έπαιξε τη φετινή σεζόν και τα προβλήματα λόγω κορωνοϊού.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Το όνομα του Παουλίνιο βρέθηκε στο ρεπορτάζ τόσο των Ερυθρόλευκων όσο και του Δικέφαλου, και το sportdog.gr επικοινώνησε με τον καλύτερο γνώστη τού κινεζικού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, Δημήτρη Σιώρη.

Ο καλός συνάδελφος αναφέρθηκε στην παρουσία τού Βραζιλιάνου άσου στην Κίνα, αλλά και στο γεγονός ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει στην Ελλάδα για καμία από τις δύο ομάδες.

"Για αυτό δεν έπαιξε φέτος στην Κίνα - Έτσι επέστρεψε στην Εθνική Βραζιλίας”

"Δεν έχει παίξει καθόλου, δεν μπόρεσε να πάρει άδεια για να εισέλθει στην Κίνα λόγω κορωνοϊού - Η Βραζιλία είναι χώρα που ήταν στο κόκκινο λόγω του κορωνοϊού. Δεν έχει παίξει από τις 12 Νοεμβρίου. Τα προηγούμενα χρόνια ήταν ηγέτης της ομάδας, είχε έρθει το 2015, και με την εμφανίσεις του πήρε μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα και κέρδισε την επιστροφή του στην εθνική. Μετά από έναν χρόνο στην Μπαρτσελόνα επέστρεψε στην Κίνα", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο Δ. Σιώρης.

Πώς ήταν στα χρόνια που βρέθηκε στην Κίνα;

"Στην Γκουανγκζού ήταν αρχηγός, ομάδα που είναι η μεγαλύτερη της Ασίας. Αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού για αυτό και δεν αγωνίστηκε. Σαν 8αρο-10άρι παίζει, κάποιες φορές έπαιζε και πίσω από τον επιθετικό. Εκτελούσε φάουλ, σουτ, έπαιζε με το κεφάλι".

"6 εκατ. ευρώ το κασέ - Πώς θα έρθει Ολυμπιακό ή ΠΑΟΚ; - Καλύτερο συμβόλαιο"

Ποιο ήταν το κασέ του;

"Έπαιρνε ετησίως κοντά στα 6 εκατ. ευρώ. Ο λόγος, άλλωστε, που τον άφησε η Γκουανγκζού να φύγει, ήταν γιατί δεν μπορούσε να τον πληρώνει από τη στιγμή που δεν έπαιζε".

Το όνομά του έχει συνδεθεί με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ - Θα μπορούσε να έρθει σε κάποια από τις δύο ομάδες;

"Μου μοιάζει απίστευτο αυτό το σενάριο, δεν πρόκειται να έρθει στην Ελλάδα έτσι κι αλλιώς. Ούτε ο ΠΑΟΚ αλλά ούτε ο Ολυμπιακός μπορεί να τον φέρει, δε νομίζω να έρθει. Να κάνει την υπέρβαση με τον Παπασταθόπουλο o Ολυμπιακός, το καταλαβαίνω. Αλλά με τον Παουλίνιο πώς θα το κάνουν; Έτσι κι αλλιώς μιλάμε για παίκτη που ήταν, πρόσφατα, στην Μπαρτσελόνα και προφανώς μπορεί να βρει συμβόλαιο σε καλύτερο πρωτάθλημα και καλύτερη ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καψούρα" Μαρτίνς ο Γκάρι - "Παλτό για Ολυμπιακό, ίδιος με ΠΑΟΚ" - "Χουνέρι" από... Παναθηναϊκό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags