Facebook Pixel Γκάρι Ροντρίγκες - Ολυμπιακός: "Καψούρα" Μαρτίνς ο Γκάρι - "Παλτό για Ολυμπιακό, ίδιος με ΠΑΟΚ" - "Χουνέρι" από... Παναθηναϊκό!
| 2021-06-29 21:38:00

"Καψούρα" Μαρτίνς ο Γκάρι - "Παλτό για Ολυμπιακό, ίδιος με ΠΑΟΚ" - "Χουνέρι" από... Παναθηναϊκό!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Καψούρα" Μαρτίνς ο Γκάρι - "Παλτό για Ολυμπιακό, ίδιος με ΠΑΟΚ" - "Χουνέρι" από... Παναθηναϊκό!

Η ανατροπή στη μεταγραφή εξτρέμ και πώς εμπλέκεται το Τριφύλλι. Νέα σενάρια για τον πρώην άσο του Δικεφάλου και πώς οι Πράσινοι τον... σπρώχνουν εκτός Ελλάδας. Γιατί δεν έπαιξε την περασμένη σεζόν και σε τι κατάσταση βρίσκεται;

Ο Γκάρι Ροντρίγκες αποτελεί καψούρα του Πέδρο Μαρτίνς από πέρσι, όταν ο Ολυμπιακός προσέγγισε τον παίκτη, ωστόσο όπως είχε αποκαλύψει και ο ίδιος η μεταγραφή δεν προχώρησε, λόγω Αλ Ιτιχάντ. Για συναισθηματικούς δεσμούς με τον ΠΑΟΚ, ούτε λόγος...

«Ο Ολυμπιακός με ήθελε. Μίλησα με τον προπονητή, αλλά δεν ήταν θέμα της Φενέρ, έχω συμβόλαιο με την Αλ Ιτιχάντ και έπρεπε να το σεβαστώ ότι με ήθελε πίσω. Είχα επαφή, όμως, είχα μιλήσει. Σίγουρα το σκεφτόμουν ότι είχα παίξει στον ΠΑΟΚ, αλλά είναι ποδόσφαιρο και πρέπει να σέβομαι κάθε σύλλογο. Σέβομαι τον ΠΑΟΚ, αλλά σέβομαι και τον Ολυμπιακό. Ξέρω τι σημαίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, όμως, αυτό είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να έχεις σεβασμό σε όλες τις ομάδες», ήταν τα λόγια του μεσοεπιθετικού από το Πράσινο Ακρωτήρι, η περίπτωση του οποίου επανέρχεται στο μεταγραφικό προσκήνιο των Πειραιωτών.

Η φετινή χρονιά δεν ήταν η καλύτερη για τον 30χρονο εξτρέμ. Έπαιξε 18 ματς, σκόραρε 4 γκολ και μοίρασε 4 ασίστ με τη φανέλα της ομάδας της Σαουδικής Αραβίας, σε ένα πρωτάθλημα το οποίο είναι φημισμένο για το πόσο ανοικτές είναι οι άμυνες. Υπάρχει όμως και δικαιολογία για τον ποδοσφαιριστή που έκανε παπάδες στην Ελλάδα κατά τη διετία που αγωνίστηκε με τον δικέφαλο αετό του ΠΑΟΚ στο στήθος. Τη σεζόν 2015-16 μέτρησε 36 εμφανίσεις με 7 γκολ και 6 ασίστ, ενώ την επόμενη πριν οι Θεσσαλονικείς τον μοσχοπουλήσουν στη Γαλατά έναντι 3,5 εκατ.Ευρώ, πρόλαβε να αγωνιστεί σε 22 παιχνίδια, να σκοράρει 6 φοτές και να μοιράσει 8 ασίστ.

Ταλαιπωρήθηκε από διαδοχικούς μυϊκούς τραυματισμούς, οι οποίοι τον άφησαν εκτός μάχης σε 12 παιχνίδια. Μάλιστα αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Τουρκία προκειμένου να αποθεραπευτεί.

Στον Ολυμπιακό θα μπορούσε να προσφέρει; "Παίζει βασικός αλλά δεν νομίζω ότι κάνει τη διαφορά σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Έχει μείνει πίσω τα χρόνια που είναι στη Σαουδική Αραβία, δεν κάνει τη διαφορα ούτε εδώ πια. Όταν πληροφορήθηκα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού σκέφτηκα "Καλοφόρετο το παλτό". Δεν είναι πολύ διαφορετικός από την εικόνα που θυμούνται οι Έλληνες οπαδοί όταν έπαιζε στον ΠΑΟΚ", είχε αναφέρει στο Sportdog τον Μάρτιο, ο Δημήτρης Σιώρης, συντάκτης του Foxbet.gr και γνώστης του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας.

Ίσως ο παίκτης βλέπει την Ελλάδα σαν μία καλή ευκαιρία για να επανακάμψει στην καριέρα του, έχοντας στη μνήμη τις καλές εποχές στη χώρα μας με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Το ρεπορτάζ αναφέρει, ότι ο Γκάρι Ροντρίγκες θέλει να φύγει από τη Σαουδική Αραβία και ψάχνεται σε Τουρκία και στην πατρίδα μας.

Ο ποδοσφαιριστής από το Κάπο Βέρντε προτάθηκε σε Ολυμπιακό και Αλτάι, η οποία πριν λίγες ημέρες έδειξε ιδιαίτερη επιμονή για την απόκτηση του Χατζηγιοβάνη, αλλά ο Παναθηναϊκός απέρριψε την προσφορά, δείχνοντας διάθεση να ανανεώσει το συμβόλαιο του παίκτη του.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σφήνα" Ολυμπιακού, τι... έπαιξε με ΑΕΚ- "Κόντρα" με Γιαννούλη- Τον πρόλαβε ο Ρέαμπτσιουκ τον Γενάρη
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags