Facebook Pixel Άρης - Φιορίν Ντουρμισάι: "Έσκασε" ειδησάρα στον Άρη - Εξέλιξη τελευταίας στιγμής για Ντουρμισάι - Δεν το πιστεύουν οι οπαδοί!
| 2021-07-19 16:41:00

"Έσκασε" ειδησάρα στον Άρη - Εξέλιξη τελευταίας στιγμής για Ντουρμισάι - Δεν το πιστεύουν οι οπαδοί!

Sportdog Team
"Έσκασε" ειδησάρα στον Άρη - Εξέλιξη τελευταίας στιγμής για Ντουρμισάι - Δεν το πιστεύουν οι οπαδοί!

Ραγδαίες εξελίξεις στους Κιτρινόμαυρους για την υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι από το CAS. Τι έγινε γνωστό σήμερα. Ποια είναι η ημερομηνία-κλειδί για τους Θεσσαλονικείς.

Άρης - Φιορίν Ντουρμισάι: Ευχάριστα είναι τα νέα που ήρθαν σήμερα από το CAS για τον Άρη, όσον αφορά στην υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι.

Συγκεκριμένα, το Ανώτατο Δικαστήριο έδωσε παράταση για την έκδοση της απόφασης, κάνοντας γνωστό ότι θα την ανακοινώσει τελικά στις 13 Αυγούστου.

Θυμίζουμε πώς αυτή είναι η τρίτη παράταση που δίνει το CAS στην υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι, καθώς αναμενόταν να αποφασίσει στα τέλη του Απρίλη, στη συνέχεια ορίστηκε ως ημερομηνία η 15 του Μάη, ακολούθως δόθηκε νέα προθεσμία έως τα τέλη του Ιούνη και μετά η 15η του Ιούλη.

Το θετικό για τον Άρη πάντως είναι ότι μέχρι να υπάρξει τελεσίδικη απόφαση, ισχύει η αναστολή της ποινής απαγόρευσης μετεγγραφών και η ομάδα μπορεί να συνεχίσει κανονικά να κάνει τις κινήσεις της για την νέα σεζόν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags